Evenimente

09.03.2022

Vom redirecționa toate alimentele greu perisabile donate prin Banca de Alimente către asistența umanitară a populației ucrainene - cei care au trecut granița în România, sau cei care au rămas în Ucraina și au nevoie de suport. Contribuția fiecăruia contează, mai mult decât oricând. Donează și tu pentru Banca de Alimente!

01.03.2022

Carrefour România și Fundația Carrefour susțin eforturile Crucii Roșii Române și ale Fundației FARA de a oferi sprijin refugiaților ucraineni.

27.11.2020

„Cutia cu Bucurie”, ce conține alimente de bază greu perisabile, va ajunge la 1,300 de familii în dificultate, înainte de Crăciun. În total, peste 18,200 de alimente vor fi distribuite în 26 de județe ale țării. Aceasta este o nouă campanie umanitară realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, parteneri de bine de peste 10 ani. Demersul este realizat și cu sprijinul prompt al Green PC Ambalaje, ce a asigurat producția cutiilor rezistente la transferul prin toată țara.

27.10.2020

Carrefour România a primit Certificarea internațională de Conformitate - SAFE Asset Group care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate de companie...

27.10.2020

Din 21 octombrie, brașovenii își vor putea face cumpărăturile zilnice în noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș...

16.10.2020

Ziua Internatională a Alimentației, declarată de către Adunarea Generală a ONU, se sărbătorește în fiecare an în peste 150 de țări, pe 16 octombrie...

12.12.2019

La invitația Carrefour, 29 de companii s-au reunit în cadrul unui concert caritabil...

30 de companii au donat 205.000 de euro pentru HOSPICE Casa Speranței

01.09.2020

Salvați Copiii România își intensifică intervenția umanitară în comunitățile vulnerabile oferind 1,000 de kituri de hrană, printr-un demers susținut de Carrefour România, cu sprijinul Green PC Ambalaje. Salvați Copiii România va asigura livrarea, în următoarele zile, a peste 14,000 de produse greu perisabile ce vor ajunge la familii dezavantajate din toată țara. Conform statisticilor din raportul anual Salvați Copiii, 2019, peste 33% dintre copiii din România trăiesc sub pragul sărăciei și peste 150,000 de copii adorm flămânzi.

19.08.2020

Carrefour și Biodeck te invită la relaxare responsabilă și lansează primul set de picnic prietenos cu natura, compus din ambalaje realizate din plante. Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase. Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma BRINGO, începând cu 19 august.

09.03.2020

1.SPĂLAȚI DES MAINILE

Spălați-vă riguros pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde sau dezinfectați-vă un gel pe bază de alcool după fiecare contact cu suprafețe, obiecte, bani utilizate și de alte persoane. De ce 20 de secunde? Pentru că acesta este timpul necesar de acționare a săpunului pentru a elimina virusul.

2.DACĂ STRANUTAȚI SAU TUȘIȚI ACOPERIȚI-VĂ NASUL ȘI GURA

Acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel când strănutați sau tușiți; Nu reutilizați șervețelul și aruncați-l imediat într-un coș de gunoi cu capac. Dacă nu aveți șervețel, când tușiți sau strănutați folosiți cotul flexat. De ce? Acoperirea gurii și a nasului când tușiți și strănutați, previne răspândirea germenilor și a virusurilor. Dacă strănutați sau tușiți în mâini, puteți contamina obiectele sau persoanele din apropiere sau pe care le atingeți...

07.09.2019

Carrefour lansează inițiativa Împreună Creștem România BIO, parte a unui program național mai amplu...

Carrefour lansează ”Împreună Creștem România BIO” și invită sibienii la un show culinar BIO în Piața Mică din Sibiu