Asternuturi si lenjerii de pat

Comandăonline așternuturi și lenjerii de pat de calitate din oferta Carrefour, pentru a te bucura de un somn odihnitor. În funcție de ceea ce îți dorești, găsești în oferta noastrăcele mai bunetextile pentru dormitor: seturi de lenjerii dotate cu cearceaf pentru pat și pilotă, alături de fețe de pernăși huse speciale pentru paturi single, twin, queen size sau king size.

Cele mai bune așternuturi sunt delicate cu pielea sensibilă, asigurăconfort termic pe timp de iarnăsau vară, vin în dimensiuni potrivite pentru perne sau pat și au nuanțe frumoase, în ton cu stilul de amenajare din dormitor. Cautăcu multărăbdare prin paginile acestei categorii și comandăonline pentru acasăprodusele necesare:

Gamăvariatăde lenjerii și așternuturi de pat la Carrefour

Pentru a alege un material potrivit pentru tine, ia în considerare preferințele tale pentru o anumitătextură, sensibilitatea pielii la unele țesături sau nevoia de confort termic, indiferent de sezon. De asemenea, este important sății cont și de avantajele fiecărui material pentru lenjerii de pat, în funcție prețul său, rezistența la spălări multiple și aspectul estetic.

Bumbacul este un material hipoalergenic, potrivit dacăai pielea sensibilă. De asemenea, poate fi spălat și uscat în mașină. Satinul, pe de altăparte, este un material cu un aspect strălucitor și o texturănetedă. Fiind mult mai delicat, necesităo îngrijire specială. Pe timp de vară, lenjeriile de pat din satin sunt răcoroase, aspect important pentru confortul resimțit, 

Dacăvrei sa achiziționezi o lenjerie de pat din microfibră, reține căeste durabilă, ușor de întreținut și rezistentăla scurgeri de lichide și pete. Avem pentru tine o gamăvariatăde produse, indiferent de patul în care dormi sau de alte nevoi pe care le identifici:cearceafuri și huse de pat, în dimensiuni pentru paturi single, twin sau king zise, în una, douăsau trei piese. 

Comandăașternuturi și lenjerii de pat la prețatractiv 

Existădimensiuni-standard pentru diferitele tipuri de pat disponibile. Cunoașterea acestor valori te va ajuta săalegi lenjeriile de pat potrivite, fărăa te încurca în măsurători complexe și fărăca materialele săalunece, sau săse strângăîn timpul somnului, cauzând astfel disconfort. Pentru o armonie cromatică, alegepleduri si pilote în nuanțe potrivite pentru cele ale așternuturilor. 

Alege săcomanzi online așternuturile și lenjeriile de pat, pentru căai parte de o mulțime de avantaje. Oferta diversificatăîți permite săgăsești produsele de care ai nevoie simplu și rapid, fiind toate afișate într-un singur loc. Prețurile foarte bune te ajutăsăfaci economii semnificative, în timp ce informațiile din paginile de produs garanteazăalegeri adaptate la nevoile tale. 

Plus căpoți comanda online tot ce vrei pentru universul casei tale, de laperne la cuverturi, în cadrul aceleiași sesiuni de cumpărături pe carrefour.ro. Am pregătit prețuri pentru orice tip de buget, iar o simplăordonare a produselor în funcție de reducerile disponibile îți permite săte bucuri de un raport calitate-prețridicat, indiferent de soluțiile puse în coș. 

1-24 din 261 produse

 1. 2799Lei
  2199Lei
 2. 2799Lei
  2199Lei
 3. 2799Lei
  2199Lei
 4. 2799Lei
  2199Lei
 5. 2799Lei
  2199Lei

1-24 din 261 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!