Jucarii bebelusi

Bebelușii sunt cu siguranțăcea mai mare bucurie a întregii familii, iar timpul petrecut alături de ei este foarte valoros. Pentru ca cel mic săaibăparte de o dezvoltare armonioasă, dar și de zâmbete și râsete pe toatădurata zilei, pe carrefour.ro ți-am pregătit o listălungăde jucării pentru bebeluși. 

 

Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Creșterea copilului este mult mai ușoarăcu jucării interactive pentru bebeluși. Acestea îl ajutăîn dezvoltarea abilităților de bază. În plus, pentru căprimele luni de viațăsunt foarte importante, poți alege și jucării pentru dentiția bebelușului.

 

Alege jucării pentru copii de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În plus, dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

  1. 1490Lei
    999Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!