Cuponiada TV, audio si telecom | In perioada 19-25 Mai | 00:00:00 Detalii

Jucarii bebelusi

Jucării bebeluși 

Încă din primele luni de viață, bebelușul tău face eforturi pentru a descoperi lumea din jurul lui și învață să exploreze tot ce îl înconjoară. Carrefour îți este alături și ți-am pregătit cele mai frumoase jucării bebeluși și jucării nou născuți, pentru a-l ajuta pe micuțul tău să cunoască lumea prin joacă.

Cel mai potrivit mod prin care un copil poate descoperi lumea este cu ajutorul jocului și a jucăriilor. Cu ajutorul acestora, bebe va cunoaște forme, texturi, sunete, mirosuri și gusturi noi, ce vor avea un impact major în dezvoltarea din primele luni de viață ale copilului. În această etapă, copilul este atras de tot ce este nou, începe să își exerseze atenția prin tot felul de jucării zornăitoare și învață concepte noi. 

Inelele pentru dentiție îndeplinesc un rol dublu, și anume, pe o parte calmează gingiile inflamate cauzate de apariția dințișorilor și pe altă parte, învață să prindă și să țină în mâini jucăria și să îi descopere textura și forma.

În magazinul nostru online vei găsi o selecție variată de jucării bebe, vesele și colorate, ideale de prins la pătuț sau la cărucior, fiind perfecte și pentru dezvoltarea motricității la bebeluși. Abilitățile motrice sunt foarte importante la vârstele fragede, de aceea jucăriile au un rol major în dezoltarea acestora.

Alege jucării bebeluși potrivite pentru micuțul tău explorator și bucură-te de oferta largă de pe Carrefour.ro, unde îți punem la dispoziție cele mai noi și inedite jucării bebe. Oferă-i copilului tău jucăria ideală, pentru a fi întoarsă pe toate părțile și pentru a-i oferi șansa de a descoperi forme și culori jucăușe.

Items 1 to 24 of 179 total

Pagina 1 / 8
Pagina
Categorii
Filtreaza
Set Descending Direction

Items 1 to 24 of 179 total

Pagina 1 / 8
Pagina
Categorii
Filtreaza
Set Descending Direction
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!