Imprimante, Scannere si Consumabile

Profităde cele mai bune prețuri la imprimante și multifuncționale din oferta online Carrefour! În funcție de bugetul tău, alegi echipamente de top pentru scanarea și printarea documentelor tale, la birou sau chiar acasă. Iar atunci când este nevoie, achiziționezi rapid consumabilele potrivite pentru acestea și îți continui apoi proiectele! 

Gama de produse este una cât se poate de variată, iar brandurile de aici nu mai au nevoie de nicio prezentare. Avem pentru tine prețuri și oferte pe care nu le poți rata la imprimante inkjet, imprimante cu laser, multifuncționale, cartușe, tonere de imprimantă, dar și la o mulțime de alte consumabile esențiale. Descoperăaceastăcategorie de produse:

Gamăvariatăde imprimante la prețuri avantajoase

Cei mai renumiți producători de imprimante se aflăaici:Canon, Epson, HP, Xerox. Produsele acestora sunt apreciate pentru versatilitatea de care dau dovadă, dar și pentru capacitatea de printare / scanare la costuri de utilizare extrem de avantajoase. Cauți o imprimantăcu laser sau un model inkjet? Bine ai venit în locul potrivit pentru o astfel de achiziție importantă!

Dacăîți dorești săalegi o imprimantămultifuncționalăpotrivităpentru nevoile tale, trebuie sății cont de anumite aspecte. În primul rând, modalitățile de printare variate îți permit săimprimi simboluri grafice în format alb-negru sau color, pe o parte sau pe ambele fețe ale foii. Viteza de imprimare bunăcontează, dacăeste necesar săprintezi un anumit volum într-un timp scurt. 

De asemenea, capacitatea de imprimare este o altăcaracteristicăimportantăa imprimantei pe care vrei sa o achiziționezi, dacăeste necesar săprintezi un număr mare de pagini într-un singur ciclu. În plus, consumul de energie electricăși costurile de achiziție pentru cartuse, tonere si ribbon pot arăta în timp dacăai realizat o investiție inspirată. 

Comandăimprimante și multifuncționale din oferta noastră

Găsești la Carrefour imprimante inkjet, imprimante cu laser și multifunctionale de ultimăgenerație, cu ajutorul cărora poți realiza într-un timp redus o mulțime de operațiuni. Exploreazăaceastăgamăextinsăde produse și alege soluțiile de printare / scanare ce permit o conectare practicăprin wireless, pentru mai mult confort în utilizarea acestora. 

Pentru spații de doar câțiva metri pătrați, găsești aici imprimante cu un design ergonomic, ce permit acces la sisteme de tip Cloud securizate, la care te poți conecta cu doar câteva click-uri, de pe device-ul tău mobil. Cu ajutorul unor astfel de soluții 2.0 pentru printare și scanare, întregul proces de obținere a documentelor se simplificăfoarte mult. 

Pentru a evita deteriorarea prematurăechipamentelor, verificăși înlocuiește la timp consumabilele cu care funcționează. Găsești la noi:cartușe de imprimantănegre și pentru imprimante color, flacoane, diferite tipuri de toner pentru imprimantăși alte consumabile, la prețuri foarte bune. De asemenea, este indicat săeviți utilizarea hârtiei de proastăcalitate. 

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!