Imprimante, Scannere si Consumabile

Profită de cele mai bune prețuri la imprimante și multifuncționale din oferta online Carrefour! În funcție de bugetul tău, alegi echipamente de top pentru scanarea și printarea documentelor tale, la birou sau chiar acasă. Iar atunci când este nevoie, achiziționezi rapid consumabilele potrivite pentru acestea și îți continui apoi proiectele! 

Gama de produse este una cât se poate de variată, iar brandurile de aici nu mai au nevoie de nicio prezentare. Avem pentru tine prețuri și oferte pe care nu le poți rata la imprimante inkjet, imprimante cu laser, multifuncționale, cartușe, tonere de imprimantă, dar și la o mulțime de alte consumabile esențiale. Descoperă această categorie de produse:

Gamă variată de imprimante la prețuri avantajoase

Cei mai renumiți producători de imprimante se află aici:Canon, Epson, HP, Xerox. Produsele acestora sunt apreciate pentru versatilitatea de care dau dovadă, dar și pentru capacitatea de printare / scanare la costuri de utilizare extrem de avantajoase. Cauți o imprimantă cu laser sau un model inkjet? Bine ai venit în locul potrivit pentru o astfel de achiziție importantă!

Dacă îți dorești să alegi o imprimantă multifuncțională potrivită pentru nevoile tale, trebuie să ții cont de anumite aspecte. În primul rând, modalitățile de printare variate îți permit să imprimi simboluri grafice în format alb-negru sau color, pe o parte sau pe ambele fețe ale foii. Viteza de imprimare bună contează, dacă este necesar să printezi un anumit volum într-un timp scurt. 

De asemenea, capacitatea de imprimare este o altă caracteristică importantă a imprimantei pe care vrei sa o achiziționezi, dacă este necesar să printezi un număr mare de pagini într-un singur ciclu. În plus, consumul de energie electrică și costurile de achiziție pentru cartuse, tonere si ribbon pot arăta în timp dacă ai realizat o investiție inspirată. 

Comandă imprimante și multifuncționale din oferta noastră

Găsești la Carrefour imprimante inkjet, imprimante cu laser și multifunctionale de ultimă generație, cu ajutorul cărora poți realiza într-un timp redus o mulțime de operațiuni. Explorează această gamă extinsă de produse și alege soluțiile de printare / scanare ce permit o conectare  practică prin wireless, pentru mai mult confort în utilizarea acestora. 

Pentru spații de doar câțiva metri pătrați, găsești aici imprimante cu un design ergonomic, ce permit acces la sisteme de tip Cloud securizate, la care te poți conecta cu doar câteva click-uri, de pe device-ul tău mobil. Cu ajutorul unor astfel de soluții 2.0 pentru printare și scanare, întregul proces de obținere a documentelor se simplifică foarte mult. 

Pentru a evita deteriorarea prematură echipamentelor, verifică și înlocuiește la timp consumabilele cu care funcționează. Găsești la noi:cartușe de imprimantă negre și pentru imprimante color, flacoane, diferite tipuri de toner pentru imprimantă și alte consumabile, la prețuri foarte bune. De asemenea, este indicat să eviți utilizarea hârtiei de proastă calitate. 

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!