Ulei motor

Alegerea corectă a uleiului de motor este esențială pentru performanța acestuia. Pe carrefour.ro găsești de fiecare dată uleiul potrivit, la un preț cât se poate de avantajos. Am inclus în ofertă soluții ale unor producători de top, cu formule și niveluri ale vâscozității ce asigură protecția de care un motor auto are nevoie. Alături de noi, identifici și comanzi rapid acest tip de ulei auto. 

Știi că te în afli în locul potrivit, dacă prețurile la ulei de motor sunt adaptate pentru orice buget, gama de produse este una cât se poate de variată, iar informațiile la care ai acces în pagină îți permit să alegi corect produsul de care ai nevoie. Vezi ce factori-cheie sunt importanți pentru o astfel de alegere și comandă online ulei de motor la un preț foarte bun. 

Ulei motor comandat online din oferta Carrefour

Profită acum de ultimele reduceri pregătite pentru tine și pune în coșul de cumpărături cele mai bune soluții de intretinere si functionare auto. De pe listă nu poți exclude tipul de ulei ideal pentru motorul mașinii pe care o conduci. Dacă îți dorești să funcționeze la parametri optimi și pentru cât mai mult timp, asigură-te că știi cum trebuie să alegi acest fluid esențial.

O achiziție inspirată determină costuri de utilizare mai mici, precum și cel mai ridicat nivel al performanței. De asemenea, utilizarea unui ulei de motor potrivit poate reduce emisiile de dioxid de carbon, proces esențial pentru siguranța mediului. Alege un ulei de motor ce asigură o lubrifiere corespunzătoare a componentelor, astfel încât să se prevină erodarea lor timpurie. 

Vezi ce branduri includem în ofertă și găsește-l pe cel potrivit. Cei mai importanți producători - Castrol, Total, Mobil sau Havoline - oferă produse la cele mai înalte standarde ale calității. Utilizează filtrele pentru a ordona în funcție de preț uleiurile pentru motor oferite de aceștia. Economisești astfel bani, pentru a comanda online de la noi și alte produse de intretinere auto.

Ulei de motor la un preț foarte convenabil

Atunci când alegi uleiul de motor, ține cont de specificațiile producătorului. Acestea includ informații despre tipul și viscozitatea uleiului recomandat și se regăsesc în manualul de utilizare al autovehiculului. Este important să urmezi aceste recomandări, pentru a asigura o funcționare optimă a motorului și a evita problemele legate de performanță / garanție.

La fel ca în cazul achiziționării unui antigel auto, factorii meteo sunt importanți în alegerea ta. La temperaturi foarte scăzute, este recomandat un ulei de motor cu o viscozitate mai mică. În schimb, în cazul temperaturilor ridicate, este recomandat un ulei de motor cu o viscozitate ridicată. Vezi gama variată de modele cu valori diferite ale vâscozității:10w40, 5w40, 5w30.

Performanța și economia de combustibil sunt și ele importante în alegerea uleiului de motor. Uleiurile sintetice, deși mai costisitoare, oferă o protecție mai bună a motorului și o eficiență sporită a acestuia, ceea ce duce la o economie mai mare de combustibil. Alege un ulei care să îmbunătățească performanța motorului și să contribuie la reducerea consumului de combustibil.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!