Friteuze

Descoperăo gamăvariatăde friteuze la cele mai convenabile prețuri, pentru a găti cartofi prăjiți așa cum îți dorești, dar alte preparate delicioase. Le pregătești celor dragi o masăcopioasă, cu pui la rotisor, fructe deshidratate si alte preparate culinare cu puțin ulei sau chiar deloc? Alege o friteuzăprofesionalădin aceastăcategorie și va fi mult mai ușor sa obții preparate alimentare ideale pentru dietă, realizate cu o pasiune pentru gătit ce nu cunoaște limite. 

La Carrefour îți punem la dispoziție o mulțime de modele performante, pentru a adăuga rapid în coșul tău de cumpărături cea mai bunăsoluție:modele de friteuzăcu paletărotativă, modele de friteuzăcu aer cald, dar și modele de la branduri de încredere, ce pot face oricând diferențăpe întregul parcurs al procesului culinar. Aflămai multe despre cum funcționeazăfriteuzele și ce beneficii asigură!

Alege o friteuzăcu aer cald potrivităpentru bucătăria ta

Friteuzele cu aer cald se numărăprintre cele mai populare produse din aceastăcategorie, înlocuind cu succes cuptorul clasic. Cu ajutorul acestora, poți pregăti preparate culinare diverse:aripioare de pui, pește, cartofi prăjiți, șnițele sau chiar prăjituri. Uităde stropii de ulei încins sau de timpul îndelungat petrecut în bucătărie. Gătitul la o friteuzăfărăulei asigurămai multăcurățenie și dureazănu mai mult de 15-20 de minute.

Studiazăcu atenție oferta de friteuze cu aer cald de pe carrefour.ro și comandăonline un produs adaptat nevoilor tale. Branduri apreciate la nivel global sunt prezente în aceastăcategorie, cu soluții ce surprind prin funcții, design, consumul redus și gradul de adaptabilitate:Tefal, Zelmer, Philips, Mandine și alte nume importante. Ordoneazăprodusele în funcție de nuanță, pentru a găsi un produs în ton cu stilul de amenajare din bucătăria ta .    

Din aceastăgamăpoți acum săalegi:friteuze cu aer cald prevăzute cu display LCD, pentru un control optim al parametrilor disponibili, friteuze cu funcție de reglare automatăa temperaturii, friteuze cu o capacitate (L) impresionantăa cuvei a recipientului pentru pregătirea alimentelor, ideale pentru a fi utilizate în bucătăriile restaurantelor, dar și alte modele cu tehnologii uimitoare. Vezi toate detaliile tehnice la friteuza de cartofi de care ești interesat, cu un singur click pe imaginea sa! 

Friteuze cu aer cald la preturi uimitoare in oferta Carrefour

Cu ajutoru unei friteuze cu aer cald, poți găti mult mai rapid și cu mai puține resurse necesare pentru pregătirea produselor. De asemenea, mirosul din bucătărie și temperatura ambientala sunt mult mai confortabile, comparativ cu utilizarea unui cuptor clasic sau a unei oale cu ulei încins de pe aragaz. Chiar și mâncarea înghețatăse poate pregăti mai repede și exact așa cum îți dorești, datorităcăldurii intensificate de tranzitul aerului. 

Îți dorești săachiziționezi o friteuzăTefal sau o friteuza cu aer cald Philips la un prețavantajos? Vezi cum aratăultimele oferte pregătite special pentru tine în aceastăcategorie a site-ului carrefour.ro! Poți achiziționa produse extrem de utile în procesul culinar, cu o duratăde viațăfoarte bună! Aici găsești și comanzi online friteuze cu aer pentru fiecare buget, însoțite de reduceri pe care nu vrei săle ratezi! 

Cu ajutorul gamei noastre de electrocasnice pentru bucatarie, gătești mai simplu și mai rapid, fărăca gustul preparatului săfie alterat în vreun fel. Pentru ceea ce ai nevoie, avem mereu soluții inspirate, la prețuri cât se poate de avantajoase. Înainte de a plasa comanda online de astăzi, vezi și ultimele produse adăugate în categoriile:Multicooker, Aparate de gatit cu aburi, Blendere și Gratare electrice.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!