Blendere

Blenderul este un aparat electrocasnic prezent în bucătăriile multor locuințe, datorităfuncțiilor care ușureazămunca. Rețetele contemporane reamintesc adesea de utilizarea acestui produs, în special, în prepararea smoothie-urilor, a supelor cremăsau a anumitor garnituri, precum piureul. Carrefour.ro îți oferăo gamăextinsăde modele de blender, de la branduri de top. 

Poți comanda online de la noi:blender de bucatarie vertical, blender pentru blatul din bucătărie, blender pentru smoothie. Alegerea unui astfel de ajutor în bucătărie se poate realiza în funcție de:puterea pe care o are;numărul de lame și forma acestora;dimensiunile sale raportate la spațiul disponibil acasă;capacitatea sa (de la 500 ml la peste 4l);materialul recipientului:plastic, inox, sticlă. Aflămai multe informații despre cum alegi un blender cu funcțiile de care ai nevoie pentru rețetele tale!

Utilizeazăun blender performant pentru a găti mai ușor 

Vrei sa comanzi online un blender multifuncțional, util în pregătirea preparatelor și băuturilor din meniu? Ești în locul potrivit pentru o astfel de achiziție, deoarece găsești la Carrefour exact ce ceea cauți:o gamăvariatăde blendere, cu funcții ce pot simplifica semnificativ întreg procesul culinar, permițându-ți astfel sădepui mai puțin efort!

Alege săomogenizezi într-un mod mult mai simplu materiile prime pe care le ai la dispoziție, cu ajutorul unui blender la prețavantajos din oferta noastră. Consultăcu atenție lista cu produse disponibile și alege un blender mic, ce asigurăun nivel ridicat al silențiozității, simplitate în igienizare și lamele eficiente pentru o mărunțire / amestecare optimă, chiar și în cazul unor texturi mai dure, așa cum este textura cuburilor de gheață. 

Un blender de la Carrefour este asistentul portabil și practic de care ai nevoie, atunci când dorești sămărunțești fructe, legume, gheață, cereale, nuci și alte ingrediente. Pentru a cunoaște dimensiunile sale, puterea, capacitatea sau lungimea firului, deschide pagina de produs a blenderului identificat în oferta Carrefour și asigură-te cărealizezi doar alegeri informate!

Comandăblendere la prețuri foarte bune de la Carrefour

Am selectat pentru tine electrocasnice pentru bucătărie ale unor producători de top:Blendaco, Philips, Tefal, Heinner, Delimano și alte branduri apreciate pentru calitatea soluțiilor oferite. Sorteazăprodusele în funcție de brand, dacăești în căutarea unui anumit model de blender, pentru a economisi timp prețios în cadrul sesiunii tale de cumpărături online. 

Ai parte de blendere la prețuri foarte bune, adaptate oricărui buget. Ordonezi produsele prezente în aceastăcategorie prin predefinirea intervalului de preț, astfel încât sădescoperi mult mai rapid produsele compatibile cu valoarea bugetului tău. Beneficiezi de un raport calitate-prețfoarte bun, indiferent de tipul blenderului achiziționat de pe carrefour.ro:blender cu USB, blender de mânăvertical, mini blender, blender de fructe si legume, blender de masă.  

Tocarea, mărunțirea și omogenizarea ingredientelor pe care le utilizezi la gătit consumătimp, dacănu ai la îndemânăîn bucătărie blendere, tocatoare electrice, roboti de bucatarie, mixere sau masini de tocat. Fii mai eficient atunci când gătești, însăfărăa face rabat de la calitatea actului culinar. Descoperăultimele oferte din categoria Electrocasnice bucătărie și alege inspirat! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!