Umerase

Umerașele sunt piese necesare în orice casă, ajutând la o bunăorganizare a hainelor în dulapuri. Ele pot fi folosite atât pentru îmbrăcămintea ei, cât și pentru a lui. De aceea, pe carrefour.ro, ți-am pregătit o gamăvariatăde umerașe, având diferite culori și dimensiuni, astfel încât săse potriveascăși camerei celui mic.

Opteazăpentru un umerașsau pentru un set format din mai multe piese, în funcție de ce ai nevoie. Dupăce ai adăugat în coșul de cumpărături ce îți dorești, poți alege din mai multe variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct, care îți aduce beneficii. Dacăai alegi cea de-a doua variantă, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integralăși 2% la orice altăplată!

Bineînțeles, pentru a obține un spațiu cât mai organizat, pe lângăumerașele foarte utile, poți opta și pentru cutii de depozitare. Acestea pot adăposti atât haine barbati, cat si haine dama, dar și lucrurile celui mic.

Alege produse din gama casa si gradina disponibilăpe carrefour.ro și bucură-te de livrare rapidăîn 24-72 de ore la adresa ta. Pentru căne dorim ca tu săfii mereu mulțumit de serviciile noastre, îți oferim 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor.

  1. 2490Lei
    1990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!