La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin și respectă măsurile luate de autorități.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur.

Ai grijă de tine și de cei dragi!Locuri de munca disponibile in Carrefour Romania

Ești în căutarea unui loc de muncă stabil și avantajos? Carrefour te ajută să îți descoperi cariera ideală prin intermediul posturilor pe care le punem la dispoziție. Fie că îți dorești să devii asistent în vânzări, operator supraveghere sau casier comercial, la Carrefour toată lumea are o șansă de a-și împlini potențialul!
Cu siguranță nu este ușor să fii la început de drum într-un anumit domeniu. De aceea, ne dorim să te cunoaștem și să te ajutăm să evoluezi. Chiar dacă nu știi încă sigur ce job ți s-ar potrivi cel mai bine, poți aplica în mod spontan pe site-ul nostru pentru a face parte din echipa Carrefour.
Oferim în mod constant noi posturi în peste o sută de orașe din România, astfel încât orice persoană interesată să poată profita de această oportunitate! Dacă simți că este momentul să începi o nouă etapă a vieții tale, te așteptăm în echipa Carrefour, unde vei avea parte de tot suportul necesar pentru a reuși.
Nu mai sta pe gânduri și trimite-ne acum CV-ul tău! Familia Carrefour va primi întotdeauna membrii noi cu brațele deschise.

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!