Tavi si platouri

Profită acum de ofertele momentului și comandă online de pe carrefour.ro tăvi și platouri potrivite pentru orice eveniment. Îți oferim produse pentru servirea meselor din materiale de cea mai bună calitate, cu forme și dimensiuni ce variază de la un model la altul. Ai parte de prețuri foarte bune la seturile cu două, trei sau mai multe piese, esențiale pentru nevoile tale. 

Este mult mai simplu să utilizezi tava potrivită sau un platou cu o anumită dimensiune, cu sau fără capac, în funcție de specificul mesei sau de numărul invitaților. Servești mâncăruri reci sau abia scoase din cuptor? Bunătățile pregătite celor dragi sunt savurate în aer liber sau pe masa din bucătărie? Găsești oricând la Carrefour tăvile și platourile de care ai nevoie. 

Tăvi și platouri la prețuri pe care nu le poți rata 

Te surprindem cu prețuri foarte bune la tăvi de copt pentru deserturi făcute așa cum trebuie. Vezi și cele mai bune oferte la tăvi de cuptor, ideale pentru preparate ce conțin carne și legume, nelipsite din meniul unei săptămâni. Pentru servirea lor la masă, adaugă apoi în coș platourile potrivite, profitând acum de ofertele acestei perioade. 

Inoxul este un material popular pentru tăvi și platouri, datorită rezistenței sale la căldură și simplității cu care se curăță. Ceramica și sticla pot fi mai bune pentru preparatele care necesită o conductivitate termică mai bună. Plasticul este un material cu un preț mult mai convenabil, disponibil într-o gamă variată de culori, dar care nu rezistă la temperaturi mari. 

Dacă vrei să comanzi online acest tip de veselă, asigură-te că produsele respective dispun de mânere confortabile, pentru a fi ușor de manevrat și transportat. De asemenea, ar trebui să verifici dacă sunt compatibile cu alte ustensile și accesorii de bucătărie, sau dacă încap în cuptorul cu microunde sau pe suprafața unei plite.

Comandă online tăvi și platouri de la Carrefour 

Tăvile și platourile trebuie să facă parte dintr-o bucătărie dotată, modernă și eleganta. Acestea au un rol practic, fiind folosite pentru pregătirea și servirea diverselor preparate culinare, dar sunt foarte apreciate și pentru designul lor, aducând un plus de eleganță la mesele festive. Pe carrefour.ro îți oferim o varietate de forme, modele și stiluri de tăvi și platouri. 

Alege o tavă sau un platou care să se potrivească și din punct de vedere al preferințelor tale cromatice! Raportează-te mereu la culoare și design, pentru a pregăti o masă specială într-un decor festiv, așa cum este cel de Crăciun, sau decorul gândit pentru a celebra o aniversare în familie. Găsești produse pentru servire la fel de colorate și în categoria Boluri.  

Am selectat cele mai bune produse pentru servirea preparatelor reci și calde, de la producători precum Bormioli, Ambition, Luminarc, Villarte sau Weber. Tăvile și platourile acestor branduri sunt apreciate pentru raportul calitate-preț foarte bun, fiind deosebit de practice pentru pregătirea și servirea meselor, alături de alte boluri, farfurii sau servicii de masa de la Carrefour.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!