Masini de spalat rufe

Mașinile de spălat rufe de la Carrefour te așteaptă cu ultimele inovații în domeniu, la prețuri avantajoase și gata de a-ți ușura munca în casă! Îți punem la dispoziție modele de mașini de spălat moderne de la branduri recunoscute la nivel internațional precum:Arctic, Beko, Bosch, Heinner, LG, Samsung și multe altele!

Mașina de spălat rufe care nu îți poate lipsi din locuință 

Încă de când au apărut pe piață primele mașini de spălat automate, fiecare familie s-a bucurat de existența acestui progres tehnologic. În catalogul de produse Carrefour comercializăm mașini de spălat rufe cu încărcare frontală care pot spăla până la 9 kilograme de haine murdare într-un singur program, astfel încât să te bucuri de rufe curate și parfumate în cel mai scurt timp posibil. 

Mașinile de spălat rufe slim sunt ideale pentru a fi integrate în spații mai restrânse, astfel încât să se potrivească designului casei tale. Aceste modele au până la 1200 de rotații pe minut și beneficiază de numeroase funcții moderne, care să îți eficientizeze timpul. La noi găsești de asemenea mașini de spălate rufe verticale, dotate cu aceleași funcții, într-un format și mai compact. 

Mașini de spălat rufe la prețuri avantajoase și cu tehnologii avansate

Vrei să poți descărca noi programe de spălare prin intermediul unei aplicații mobile? Descoperă modelele de mașini de spălat rufe de la Beko disponibile la Carrefour. Totodată, sertarul pentru detergent beneficiază de curățare automată, astfel încât să nu fie nevoie de niciun efort în plus. 

Toate mașinile de spălat rufe din oferta noastră sunt silențioase și au un consum minim de energie electrică. Funcția Reload te ajută să adaugi sau să scoți anumite articole vestimentare din mașină în orice moment al ciclului de spălare, în timp ce tehnologia ActiveWater Plus te ajută să echilibrezi consumul de apă în funcție de cantitatea rufelor puse la spălat. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!