Masini de spalat rufe

Mașinile de spălat rufe de la Carrefour te așteaptăcu ultimele inovații în domeniu, la prețuri avantajoase și gata de a-ți ușura munca în casă! Îți punem la dispoziție modele de mașini de spălat moderne de la branduri recunoscute la nivel internațional precum:Arctic, Beko, Bosch, Heinner, LG, Samsung și multe altele!

Mașina de spălat rufe care nu îți poate lipsi din locuință 

Încăde când au apărut pe piațăprimele mașini de spălat automate, fiecare familie s-a bucurat de existența acestui progres tehnologic. În catalogul de produse Carrefour comercializăm mașini de spălat rufe cu încărcare frontalăcare pot spăla pânăla 9 kilograme de haine murdare într-un singur program, astfel încât săte bucuri de rufe curate și parfumate în cel mai scurt timp posibil. 

Mașinile de spălat rufe slim sunt ideale pentru a fi integrate în spații mai restrânse, astfel încât săse potriveascădesignului casei tale. Aceste modele au pânăla 1200 de rotații pe minut și beneficiazăde numeroase funcții moderne, care săîți eficientizeze timpul. La noi găsești de asemenea mașini de spălate rufe verticale, dotate cu aceleași funcții, într-un format și mai compact. 

Mașini de spălat rufe la prețuri avantajoase și cu tehnologii avansate

Vrei săpoți descărca noi programe de spălare prin intermediul unei aplicații mobile? Descoperămodelele de mașini de spălat rufe de la Beko disponibile la Carrefour. Totodată, sertarul pentru detergent beneficiazăde curățare automată, astfel încât sănu fie nevoie de niciun efort în plus. 

Toate mașinile de spălat rufe din oferta noastrăsunt silențioase și au un consum minim de energie electrică. Funcția Reload te ajutăsăadaugi sau săscoți anumite articole vestimentare din mașinăîn orice moment al ciclului de spălare, în timp ce tehnologia ActiveWater Plus te ajutăsăechilibrezi consumul de apăîn funcție de cantitatea rufelor puse la spălat. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!