Becuri auto

Descoperăinformațiile oferite de Carrefour și alege apoi becurile potrivit pentru autovehiculul tău. Vezi ce avantaje prezintăacestea și care sunt cele mai importante criterii de alegere, astfel încât mașina sălumineze perfect pe timp de noapte. La final, știi exact produsele de care ai nevoie, astfel încât săexplorezi apoi lista de soluții incluse în oferta noastrăonline. 

Găsești la noi becuri auto cu forme și caracteristici diferite, însoțite de cele mai bune prețuri ale acestui sezon. Vezi ultimele oferte și profităde simplitatea cu care poți comanda onlinesolutii electrice si de iluminat pentru mașina pe care o conduci. Totul este mult mai simplu, atunci când faci cumpărături pe carrfour.ro, indiferent de nevoile pe care le ai. 

Gamăvariatăde becuri auto în oferta Carrefour 

Pentru a alege becul potrivit, este important săconsulți manualul mașinii și săverifici specificațiile recomandate pentru becuri. Acest lucru te va ajuta săidentifici tipul și specificațiile becului potrivit, dar și compatibilitatea sa cu un anumit model auto. Astfel, previi problemele de iluminare și asiguri o funcționare a sistemului de lumini conformăcu legile în vigoare.

Existămai multe tipuri de becuri auto disponibile, inclusiv becuri cu halogen, becuri auto LED sau Xenon. Pentru siguranțăîn trafic, alege becuri auto ce oferănivelul optim de luminozitate și temperatura de culoare potrivită. Este important sănu comanzi becuri prea luminoase, ce îi pot deranja pe ceilalți șoferi, sau unele prea slabe, ce pot afecta siguranța ta pe drum. 

Becurile cu halogen sunt cele mai accesibile, dar au o duratăde viațămai scurtăși consumămai multăenergie. În schimb, becurile LED sunt mai eficiente energetic, factor esențial pentru randamentul unui acumulator auto. De asemenea, au o duratăde viațămai lungă. Becurile Xenon oferăluminozitate intensă, o distribuție uniformăa luminii, dar și un prețpe măsură.

Comandăonline becuri auto la prețuri de neratat

Alegerea becului potrivit depinde de nevoile și preferințele individuale ale proprietarului de autovehicul. Dacăeconomisirea de energie este prioritară, becurile LED sunt o alegere bună. Dacăluminozitatea intensăcontează, becurile Xenon sunt mult mai potrivite. Becurile halogen rămân o opțiune, datorităprețului accesibil și compatibilității cu majoritatea autovehiculelor.

Pentru a înlocui corect un bec auto uzat, consultăcu atenție manualul tehnic al mașinii. De regulă, trebuie urmați câțiva pași simpli. În primul rând, se oprește motorul și se scoate cheia din contact. Se deschide capota și se localizeazăbecul uzat. În funcție de tipul de bec, poate fi necesar săscoți mai întâi un capac de protecție sau sădesfaci un sistem de fixare.

Se înlocuiește becul uzat cu unul nou de pe carrefour.ro, iar apoi se reinstaleazăcapacul de protecție sau sistemul de fixare. Același proces este repetat pentru fiecare bec care trebuie înlocuit. Comandăacum de la noi becuri sau seturi de becuri auto Philips, Michelin, CarMax, alături de alte electrice pentru mașină:siguranțe si papuci, redresoare sau cabluri de curent.

1-24 din 111 produse

  1. 9990Lei
    7493Lei
  2. 2190Lei
    1643Lei

1-24 din 111 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!