Incarcatoare telefoane

Comandă online de pe carrefour.ro încărcătorul potrivit pentru telefonul tău și uită de grija unei baterii descărcate. Alegi modelul compatibil cu tipul device-ului mobil și te bucuri de puterea generată de acesta într-un timp optim. Descoperă ofertele la încărcătoare de telefon, selectând filtrele de căutare rapidă, utile în cadrul fiecărei sesiuni de cumpărături pe site. 

Gama variată de încărcătoare pentru smartphone, prețurile pe care nu le poți ignora, precum și simplitatea cu care identifici un model potrivit pentru tine, te conving de faptul că ești unde trebuie pentru o astfel de alegere. Optează pentru un încărcător cu fir sau unul wireless, ținând cont de brand, putere sau lungimea firului. Află mai multe despre această alegere chiar acum:

Tipuri variate de încărcător pentru telefon 

Vezi gama de încărcătoare cu fir USB, ce include unele dintre cele mai populare și accesibile soluții pentru nevoia de energie a device-ului tău mobil. Găsești aici încărcătoare Apple, Philips și alte modele la prețuri foarte bune. Tot de aici comanzi online încărcătoare auto portabile, conectate la consola mașinii și ideale pentru încărcarea telefonului în timpul călătoriilor. 

Gama de încărcătoare wireless include modele a căror utilizare nu implică nevoia unui cablu, pentru că procesul are la bază inducția. Poziționezi un smartphone pe suprafața plană a unui astfel de dispozitiv electronic wireless și încărcarea poate începe. Este important, însă, de știut dacă cele două modele sunt compatibile, înainte de a comanda acest produs. 

Descoperă cele mai bune prețuri la încărcătoarele disponibile în categoria Telefoane mobile si accesorii. Studiază cu atenție oferta pentru a prinde cele mai avantajoase reduceri, dar și pentru a realiza alegeri corecte, bazate pe o informare foarte bună. Adăugăm periodic pe listă noi și noi oferte, pentru a putea avea acces la cele mai noi tehnologii de încărcare a telefoanelor.

Alege un încărcător de telefon la un preț avantajos

Pentru a alege încărcătorul potrivit pentru telefonul tău, trebuie să verifici compatibilitatea acestuia cu modelul și marca device-ului mobil utilizat. Verifică specificațiile producătorului telefonului, pentru a afla ce tip de conector și tensiune de încărcare sunt necesare. Compară apoi valorile respective cu informațiile descoperite în paginile de produs de pe site. 

În funcție de preferințele tale, poți alege între un încărcător wireless sau unul cu fir. Un avantaj al încărcătorului wireless este comoditatea, însă viteza de încărcare poate fi mai mică decât cea a unui încărcător cu fir. Dacă alegi varianta unui model ce are cablu, verifică dimensiunea acestuia, pentru mai mult confort în etapa de încărcare.


Puterea de încărcare a unui încărcător de telefon mobil este un alt factor important. Optează pentru model cu o putere de încărcare ce permite o încărcare rapidă și eficientă. Un încărcător cu mai multe porturi de încărcare permite încărcarea mai multor dispozitive simultan. Înainte de alege un model, vezi tipul de conectivitate:Type-C, Micro USB, USB-C etc

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!