Genti

Profităde cele mai bune prețuri la genți și comandăonline un model ideal pentru durata și specificul plecării tale. Alege geanta de călătorie în funcție de dimensiuni, culoare și calitatea materialelor din care este realizată. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a identifica un model cu sisteme de închidere sigure și suficiente compartimente. 

Utilizeazăfiltrele pentru a simplifica procesul de căutare. Identificarea unei genți de voiaj utile este o treabăsimplu de realizat, dacăștii cum săutilizezi acest ajutor de mare preț. Economisești timp și bani, iar căutarea devine una personalizată. Dacăvrei săafli mai multe informații importante despre alegerea unei genți de la Carrefour, continuăsăcitești:

Alege cele mai bune genți în funcție de nevoile tale

Avem disponibile în ofertămodele variate de geantăpentru diferite deplasări în țarăși străinătate, la prețuri foarte convenabile. Dacăte pregătești de plecare și ai nevoie de o geantă, raportează-te la durata călătoriei și destinația aleasă, pentru a comanda online de la Carrefour un produs suficient de încăpător, astfel încât săpoți lua cu tine bagajele necesare. 

Pentru confort deplin în utilizare, alege o geantăcare are și suport de prindere pe umăr. Dacăai probleme cu spatele, sau dacăștii cătrebuie săai la tine un bagaj mult prea voluminos, vezi oferta noastrădetrollere și opteazăpentru un astfel de produs. Datorităsistemului de roți cu care este prevăzut, trollerul se manevreazăfoarte ușor pe ciment sau gresie. 

Gențile de voiaj sunt foarte importante și utile pentru orice mare iubitor de călătorii. Fie căsunt de dimensiuni mici sau mari, ele te poartăpeste tot, oriunde ai merge. De aceea, carrefour.ro îți este alături și ți-a pregătit o gamăvariatăde genți de voiaj din care săalegi, ale unor branduri precum Lamonza, Ella Icon sau Enso. 

Genți la prețuri avantajoase în oferta online Carrefour 

Poți opta pentru ogeantăde umăr sau pentru o variantăpliabilă, foarte ușor de transportat. Dupăce ai adăugat în coșul de cumpărături ce îți dorești, ai la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct, care îți aduce beneficii. Dacăalegi cea de-a doua variantă, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Tot de aici poți achiziționa onlinegenti si carucioare de cumparaturi, ideale pentru a merge la piațăsau la hypermarket. Sunt spațioase, au sisteme de prindere sigure, un cadru rezistent și sunt dotate cu roți, pentru ca produsele săfie transportate cu simplitate. Pentru obiecte mici, pe care săle scoți din geantăși săle ai asupra ta în excursie, vezi gama deborsete încăpătoare.

Alege produse din gama sport și timp liber de pe carrefour.ro și bucură-te de livrare rapidăîn 24-72 de ore la adresa ta. Pentru căne dorim ca tu săfii mereu mulțumit de serviciile noastre, îți oferim 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra comenzii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!