Oferă-i exact cadoul pe care îl vrea, prin Cardul Cadou Carrefour!

Cel mai potrivit cadou este cel pe care ți-l alegi singur. Așa că oferă aceeași libertate persoanelor dragi din viața ta prin Cardul Cadou de la Carrefour.
Tot ce trebuie să faci este să îi spui casierei cu ce sumă vrei să îl încarci și poți folosi orice metodă de plată acceptată la casele de marcat din magazinelor noastre.
Îl poți încărca cu orice sumă între 10 lei (valoarea minimă) și 1.000 lei (valoarea maximă), iar valabilitatea lui este de 1 an. Poate fi folosit în oricare dintre hipermarketurile Carrefour, magazinele Market, Express,Supeco si pe carrefour.ro .
Poți folosi cardul pentru achitarea integrală sau parțială a valorii produsului sau produselor pe care le dorești.
De asemenea, poți achiziționa Cardul Cadou de la Carrefour pentru angajați și parteneri. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne scrii la [email protected]
SERVICIUL CUPOANE DE CUMPARATURI CARREFOUR, LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA PE TOT PARCURSUL ANULUI !
*Carrefour nu poate fi făcut răspunzător pentru cardurile care, după activare, sunt furate, pierdute, dezactivate sau deteriorate. Achiziționarea și/sau utilizarea cardului implică acceptarea deplină a termenilor și condițiilor puse la dispoziția clientului în conformitate cu regulamentul Card Cadou Carrefour de pe site-ul www.carrefour.ro Suma de pe card nu poate fi preschimbată în alte modalități de plată și nu se poate transfera pe alte carduri.