Prosoape

Dupăo zi aglomerată, plinăde treabăși mai ales, în timpul sezonului rece, un dușsau o baie fierbinte te poate ajuta săte relaxezi și săîți încarci bateriile. Nimic nu se comparăcu senzația plăcutădatăde apa fierbinte care îți încălzește și îți calmeazăcorpul.

 

De aceea, Carrefour îți pune la dispoziție gama de prosoape TEX, de înaltăcalitate și care întruchipeazăsustenabilitatea! Alege acum prosoapele perfecte pentru casa ta, iar noi ne ocupăm de livrarea lor rapidăla tine acasăsau în orice punct Click &Collect!

 

Alege prosoapele de baie perfecte, ținând cont de materialul folosit, de mărimea și greutatea lor, de modul în care sunt țesute, precum și de model sau culori. 

 

Majoritatea variantelor disponibile sunt prosoape din bumbac, dar tipul de bumbac folosit este cel care influențeazăcât de moale se simt pe piele, cât de multăapăabsorb, cât de rezistente sunt, dar și cât de bine își păstreazăculoarea dupănumeroase spălări. În plus, bumbacul este disponibil în numeroase variante, fiind disponibile și dintre prosoape din fibrăde bambus sau chiar microfibră. 

 

Când vine vorba de mărimea prosoapelor, îți sugerăm sății cont de modul în care vrei săle folosești, de spațiul de depozitare disponibil, precum și de preferințele tale. Poți opta pentru dimensiuni de 40x70 cm și 30x50 cm pentru prosoape de maini, iar variantele de 40x80 cm și 50x100 cm pentru prosoape de față. Pe carrefour.ro vei găsi o gamăvariatăde textile pentru baie, inclusiv prosoape. Poți alege din multiple variante de plată, iar dacăte-ai răzgândit asupra unui produs, ai 30 de zile la dispoziție pentru retur gratuit!

1-24 din 175 produse

  1. 1899Lei
    1499Lei

1-24 din 175 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!