Mouse

La ce sunt utile mouse-urile?

Dacăvrei săpoți lucra eficient sau săte bucuri de gaming, ai nevoie de un mouse de calitate. Alege modelul potrivit în funcţie de specificaţii, de opţiunile pe care le oferă, dar şi de forma fizicăa acestuia.

 

Mouse-ul este unul dintre accesoriile de bazăpentru orice laptop sau PC, iar de aceea, carrefour.ro îți pune la dispoziție numeroase variante pentru care săoptezi. La noi poți găsi mouse-uri de gaming, fărăfir, dar și modele clasice, ce au cablu, adaptate în funcție de nevoile tale.

 

Te poți bucura de accesoriile pentru PC din portofoliul nostru în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi mouse-ul potrivit?

Pentru pasionaţii de gaming, mouse-ul capătăo importanţăsemnificativă, întrucât acest dispozitiv este esenţial în jocurile care necesităviteze de reacţie bune, dar şi în cele de strategie.

 

Dacăai nevoie de portabilitate, poţi selecta un mouse de mici dimensiuni care îți va fi de un real ajutor. Te poți bucura de mai multăflexibilitate dacăoptezi pentru un mouse bluetooth, prevăzut cu acumulator ce se încarcăla priza normală. Pentru birou poţi alege orice tip de device, ținând cont de forma și dimensiunile pe care le preferi.

 

Când vine vorba de jocuri, îți recomandăm săiei în considerare forma, designul și culoarea, tipul de switch-uri și mufă. Nu în ultimul rând, inclusiv felul în care ții mouse-ul, dar și numărul de butoane special concepute pentru comenzi rapide ți-ar putea influența alegerea. Nu uita săalegi și un mousepad dur sau textil, în funcţie de senzorul dispozitivului. 

 

Ce beneficii asigurămouse-urile?

Acestea sunt foarte utilizat și de manevrat, asigurându-ți mișcări rapide și precizie mare. În plus, sunt comode și simplu de transportat. De asemenea, este foarte ușor săasortezi mouse-urile cu tastaturile, îmbinând funcționalitatea cu estetica.


Alege mouse-uri pentru PC-uri și laptopuri de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În plus, dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

 1. 12990Lei
  10990Lei
 2. 7990Lei
  6490Lei
 3. 7990Lei
  6490Lei
 4. 7990Lei
  6490Lei
 5. 4490Lei
  3490Lei
 6. 5990Lei
  3990Lei
 7. 8990Lei
  6990Lei
 8. 7990Lei
  6490Lei
 9. 3990Lei
  2990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!