Tastaturi

La ce sunt utile tastaturile?

Tastaturile sunt o componentăesențialăpentru majoritatea utilizatorilor de laptopuri sau PC, diferențiindu-se în funcție de domeniul de activitate:business, gaming, editare foto-video-audio, browsing, redactare de texte sau chiar pentru utilizarea cotidianăa dispozitivelor electronice.

 

Gama noastrăde produse cuprinde diferite tipuri de tastaturi:

  • Tastatura cu fir –clasică, ușor de utilizat și compatibilăcu majoritatea dispozitivelor moderne;
  • Tastatura wireless –versatilă, ușor de transportat și de depozitat. Poate fi utilizatăla laptopuri și calculatoare deopotrivă;
  • Tastatura office –standard, este cea întâlnităîn majoritatea sediilor business. Le poți folosi pentru a tasta ore întregi fărăsă-ți oboseascămâinile;
  • Tastatura de gaming –are forme și dimensiuni variate, dar și numeroase funcții moderne, fiind printre cele mai performante modele;
  • Tastatura mecanică–folosităîn special pentru jocuri. Fiecare tastăare un circuit electric cu ajutorul căruia timpul de răspuns la comenzile efectuate este redus considerabil. 

 

Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi tastatura potrivită?

Unul dintre cele mai importante criterii de selecție pentru tastaturăeste domeniul de activitate, la care se adaugăși frecvența utilizării. De exemplu, tastaturile de gaming sunt adesea mecanice, iluminate, cu taste suplimentare și culori variate.

 

Pe de altăparte, dacăjobul tău presupune tehnoredactare, atunci îți recomandăm săoptezi pentru o tastaturăergonomicăși cu spațiu pentru relaxarea mâinilor, astfel încât săte bucuri de pauze bine meritate, precum și de productivitate și eficiență. De asemenea, dacălucrezi în contabilitate sau programare, este bine ca dispozitivul săaibăo zonăcu taste numerice în partea dreaptă.

 

Ce beneficii asigurătastaturile?

Dispozitivul potrivit nu doar căeste compatibil cu laptopul sau cu PC-ul tău, dar te va ajuta săîți eficientizezi munca și, dacăești pasionat de gaming, îți va garanta ore întregi de distracție. În plus, îți va oferi confortul de care ai nevoie.


Alege tastaturi sau seturi care au și mouse de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În plus, dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!