Tastaturi

La ce sunt utile tastaturile?

Tastaturile sunt o componentă esențială pentru majoritatea utilizatorilor de laptopuri sau PC, diferențiindu-se în funcție de domeniul de activitate:business, gaming, editare foto-video-audio, browsing, redactare de texte sau chiar pentru utilizarea cotidiană a dispozitivelor electronice.

 

Gama noastră de produse cuprinde diferite tipuri de tastaturi:

  • Tastatura cu fir – clasică, ușor de utilizat și compatibilă cu majoritatea dispozitivelor moderne;
  • Tastatura wireless – versatilă, ușor de transportat și de depozitat. Poate fi utilizată la laptopuri și calculatoare deopotrivă;
  • Tastatura office – standard, este cea întâlnită în majoritatea sediilor business. Le poți folosi pentru a tasta ore întregi fără să-ți obosească mâinile;
  • Tastatura de gaming – are forme și dimensiuni variate, dar și numeroase funcții moderne, fiind printre cele mai performante modele;
  • Tastatura mecanică – folosită în special pentru jocuri. Fiecare tastă are un circuit electric cu ajutorul căruia timpul de răspuns la comenzile efectuate este redus considerabil. 

 

Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru că îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi tastatura potrivită?

Unul dintre cele mai importante criterii de selecție pentru tastatură este domeniul de activitate, la care se adaugă și frecvența utilizării. De exemplu, tastaturile de gaming sunt adesea mecanice, iluminate, cu taste suplimentare și culori variate.

 

Pe de altă parte, dacă jobul tău presupune tehnoredactare, atunci îți recomandăm să optezi pentru o tastatură ergonomică și cu spațiu pentru relaxarea mâinilor, astfel încât să te bucuri de pauze bine meritate, precum și de productivitate și eficiență. De asemenea, dacă lucrezi în contabilitate sau programare, este bine ca dispozitivul să aibă o zonă cu taste numerice în partea dreaptă.

 

Ce beneficii asigură tastaturile?

Dispozitivul potrivit nu doar că este compatibil cu laptopul sau cu PC-ul tău, dar te va ajuta să îți eficientizezi munca și, dacă ești pasionat de gaming, îți va garanta ore întregi de distracție. În plus, îți va oferi confortul de care ai nevoie.


Alege tastaturi sau seturi care au și mouse de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În plus, dacă optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!