Jocuri de familie

Petrecerea unui timp de calitate în familie este esențialăpentru dezvoltarea relațiilor interumane sănătoase. Pe carrefour.ro găsești jocuri de familie interesante și simplu de înțeles de la mic la mare, de care te poți bucura alături de cei dragi în momente speciale. Acestea asigurăo mulțime de beneficii cognitive și contribuie la dezvoltarea funcțiilor motorii, în cazul copiilor.

Te surprindem cu o selecție variatăde jocuri, pe care le poți alege în funcție de complexitate, numărul de jucători, vârsta lor sau tematică. Am inclus atât jocuri de familie tradiționale, cât și unele moderne, cu o dinamicăfoarte captivantă. Parcurge cu răbdare oferta noastrăși aflăcum poți alege cele mai bune jocuri de familie din aceastăcategorie a site-ului:

Alege jocuri de familie la prețuri foarte atractive

Jocurile de familie pot ajuta la îmbunătățirea comunicării între membrii acesteia, prin reducerea stresului și anxietății. Participarea la astfel de activități îi poate ajuta pe jucători săse simtămai conectați și săîși îmbunătățeascăabilitățile de ascultare activă. De asemenea, jocurile de familie pot fi utilizate pentru a dobândi valori precum fairplay-ul și respectul fațăde ceilalți.

Participarea la un joc de familie îi poate determina pe participanți săcolaboreze și săse sprijine unii pe alții, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii reciproce în cadrul familiei. Pentru cei mici, astfel deactivitati manuale îi ajutăsăîși dezvolte de la o vârstăfragedăatenția la detalii, puterea de concentrare și abilitatea de a-și coordona brațele și ochii pentru a rezolva un task. 

La fel ca în cazul anumitor jocuri șijucarii stiintifice, unele jocuri de familie le prezintăcelor mici noțiuni noi, oferind un cadru ideal pentru dezvoltarea culturii generale. Educarea prin joacăeste foarte importantăpentru copii, iar atunci când aceste activități sunt realizate într-un mediu sigur, așa cum este cel familial, capacitatea de asimilare a informațiilor poate crește semnificativ. 

Comandăonline jocuri de familie de la Carrefour

Sunt disponibile aici jocuri celebre precum Monopoly, Activity, GO sau Trivia, dar și unele bazate pe tematici interesante, pe care te invităm săle descoperi alături de cei dragi. Dacăvrei săalegi cele bune jocuri de familie, asigură-te căacestea sunt potrivite pentru vârsta participanților, interesele acestora și nivelul de înțelegere a conceptelor prezentate în cadrul jocului. 

În cazul celor mici, cele mai bunejucarii si jocuri de copii sunt alese în funcție de pasiunile lor, pentru a le menține interesul ridicat. Așadar, alege jocuri de familie ce pot trata subiecte aparent naive pentru adulți, însăextrem de captivante pentru niște puști de doar câțiva anișori. Ordoneazăprodusele în funcție de prețși comandăonline de la Carrefour cele mai bune soluții.

Evaluarea nivelului de dificultate este, de asemenea, importantăîn alegerea unui joc de familie potrivit. Este important săte orientezi asupra unor variante care sunt raportate la abilitățile membrilor familiei, astfel încât sănu fie prea ușoare, însănici prea dificile. În plus, jocurile care sunt prea greu de parcurs pot fi frustrante pentru copii și pot duce la scăderea încrederii în sine.

  1. 14900Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!