Farfurii si tacamuri bebelusi

Hrănirea bebelușilor este esențialăpentru dezvoltarea sănătoasăa funcțiilor motrice și cognitive, începând cu primele luni din viață. Utilizarea farfuriilor și tacâmurilor potrivite pentru mesele din zi ale micuților transformăîntregul proces într-o experiențăconfortabilă. Dacăești în căutarea unor astfel de produse pentru hranirea bebelusilor, ai ajuns unde trebuie! 

Oferta include farfurii și tacâmuri pentru bebeluși, dar și alte ajutoare de preț, ce n-ar trebui sălipseascăde la masa celui mic. Comandăonline de la Carrefour castroane, recipiente cu sistem de închidere etanșă, farfurii și tacâmuri în culori vii, cu care săîl poți învăța treptat pe cel mic sămănânce singur! Te surprindem cu prețuri avantajoase pentru întreagăgamăde produse!

Gamăvariatăde farfurii și tacâmuri pentru bebeluși

Alături de orele în care doarme, momentele de la masăsunt cele mai importante intervale de timp dintr-o zi, în viața unui bebeluș. Este important săștii căai toate produsele necesare pentru o hrănire fărăefort. Alege farfurii și tacâmuri pentru bebeluși de la Tex Baby, BabyMoov, Tommee Tippe și alte branduri cunoscute, realizate din materiale de cea mai bunăcalitate.

Materialele ideale sunt cele non-toxice, precum lemnul, bambusul, siliconul alimentar și inoxul. Este important săeviți materialele care conțin ftalați și alte substanțe nocive pentru sănătatea bebelușilor, deoarece acestea pot afecta dezvoltarea sistemelor nervos și hormonal. Datoritărezistenței pe termen lung, siliconul, inoxul și melamina sunt opțiuni de care sății cont.

În plus, ușurința în utilizare este, de asemenea, importantăatunci când alegi materiale pentru farfurii și tacâmuri de bebeluși. Materialele precum siliconul alimentar și inoxul, ce pot fi spălate în mașina de spălat vase și nu absorb mirosuri sau pete, sunt o alegere inspirată. Aceleași materiale sunt recomandate și pentru achiziționarea de cani si pahare de bebelusi.

Farfurii și tacâmuri pentru bebeluși la prețfoarte bun

Cele mai bune farfurii și tacâmuri pentru bebe sunt ușoare, însăfoarte rezistente la șocuri de naturămecanică. De asemenea, se curățăfoarte ușor și au dimensiuni ce permit o depozitare fărăprobleme în suportul pentru vesela bebelușului. Unele modele pot fi prevăzute cu ventuze, pentru a se fixa cât mai bine pe suprafața unui scaun de masa pentru bebelusi

Pentru piureuri și supe, poți utiliza linguri de silicon moi și farfurii plane. După6 luni, atunci când începe etapa diversificării, îi poți servi masa celui mic în farfurii cu margini mai ridicate, pentru ca alimentele săfie păstrate cât mai bine în interior. Atunci când cel mic începe sămănânce singur, îi poți oferi o lingurăcu mâner mai lung, pentru o mai bunămobilitate. 

De asemenea, poți utiliza farfurii compartimente pentru separarea alimentelor și încurajarea bebelușului sămănânce tot. Pânăcând își dezvoltăabilitățile motorii fine, este absolut firesc ca cel mic sădea pe el, odatăce începe sămănânce singur. De aceea, una sau mai multe bavete pentru bebelusi nu trebuie sălipseascăde la ora mesei! 

  1. 1499Lei
    849Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!