Carduri de memorie

Comandă online cele mai bune carduri de memorie la ofertă și asigură-te că orice tip de conținut poate fi stocat fără probleme în memoria device-ului tău! Găsești la Carrefour soluții compatibile cu aparate foto DSLR, camere video sport și alte echipamente cu care poți genera sau vizualiza diferite tipuri de conținut. 

Cardurile de memorie performante sunt indispensabile astăzi pentru realizarea unor sesiuni de fotografie, filmarea clipurilor video de dimensiuni mari sau chiar utilizarea fără limitări a dispozitivelor mobile de ultimă generație. De aceea, este important să ai la îndemână o astfel de soluție, cu ajutorul căruia să îți poți extinde cu simplitate baza de date media.

Alege cel mai bun card de memorie pentru tine

Adaugă în geanta cu aparate foto si accesorii unul sau mai multe carduri de memorie, cu o capacitate de 16GB, 32GB, 64GB, 128GB sau 256GB. Identifici rapid modelul cu cea mai bună valoarea (GB) pentru nevoia ta, prin selectarea filtrului de căutare rapidă disponibil aici. Ai parte de prețuri foarte bune pentru toate soluțiile de extindere a memoriei.

Optează pentru un card de memorie care are clasa de viteza adaptată funcțiilor utilizate și vezi care sunt soluțiile pe care ți le oferim, dacă ești în căutarea unui produs ce vine la pachet și cu adaptor. În această pagină am pregătit pentru tine produsele celor mai importante branduri din segmentul cardurilor de memorie:SanDisk, Kioxia, GoodRam, Hama și mulți alții.

Cele mai bune carduri MircroSD pentru dispozitivul tău mobil sunt la un click distanță de tine. Vezi modelele prezente acum în stocul nostru și află mai multe informații esențiale despre acestea, utile în alegerea pe care urmează să o realizezi. Dacă ești interesat de ofertele Carrefour la MicroSDHC sau MicroSDXC, click pe filtrele de căutare potrivite!

Carduri de memorie la preț avantajos pe Carrefour.ro

Lista de dispozitive în care se poate integra un card de memorie este variată:aparate foto digitale, playere, console de gaming, laptopuri etc. Pentru că dispun de memorie flash, datele media salvate pe acestea nu se pierd, la momentul deconectării. Cu ajutorul acestora, ai mereu loc suficient pentru a păstra pozele, clipurile video, aplicațiile și fișierele preferate. 

Vezi și reducerile pe care ți le-am pregătit în categoria „Card reader”. Cu ajutorul unui cititor de carduri, poți citi cu ușurință datele stocate în memoria acestora. Conectarea sa la un laptop sau la un calculator permitere o copiere simplă și rapidă a fișierelor din camera foto, camera video, smartphone sau de pe un alt device în care ai introdus un card de memorie. 

Indiferent de alegerile pe care realizezi pentru lista cu accesorii pentru dispozitivele tale foto-video, la Carrefour te bucuri de prețuri extrem de avantajoase, pentru un an întreg. Comandă online soluțiile ideale pentru tine și bucură-te de cele mai bune oferte ale momentului!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!