Imbracaminte baietei

La Carrefour găsești o gamăcompletăde articole vestimentare pentru băieței cu vârsta de 0-2 ani, pentru orice tip de sezon. Asigură-te căbebelușul tău este îmbrăcat adecvat pentru vremea de afară, cu hăinuțe confortabile și realizate din materiale potrivite pentru pielea lui sensibilă. Gama de modele include îmbrăcăminte pentru băieți bebeluși în nuanțe variate și raportate la ultimele tendințe. 

Alege ținuta perfectăpentru botez sau pentru orice moment al unei zile. Găsești aici hăinuțe de copii groase și subțiri, adaptate vârstei și dimensiunilor unui băiețel de câteva săptămâni sau luni. Alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru bebeluși poate fi o provocare, însăavem pentru tine o listăde la A la Z cu articole vestimentare de cea mai bunăcalitate, pentru a avea de unde săalegi. Vezi ce găsești aici și începe săadaugi produse în coș:

Alege cea mai potrivităîmbrăcăminte pentru băieței 

Vezi ultimele modele de body pentru baietei și alege produse confortabile, sigure și care permit libertate de mișcare. Studiazăcu atenție oferta și opteazăpentru dimensiunile potrivite la îmbrăcămintea de bebeluși, pentru căhainele prea strâmte pot cauza iritații pe suprafața pielii. Asigură-te căpiesele alese permit simplitate în îmbrăcarea și dezbrăcarea celui mic, pentru a evita un posibil disconfort, atât pentru el, cât și pentru părinți.

Activitățile din timpul unei zile reprezintăun factor de alegere important, în cazul oricărui tip de hăinuțădin oferta Carrefour. Alegi îmbrăcăminte frumoasăde copii 0-2 ani pentru somn, joacăși alte momente ale zilei, în care exploreazălumea din jur, sau se bucurăde atenția celor dragi. Aflămai multe despre cele mai frumoase tricouri de baietei, jachete și pijămăluțe special concepute pentru cei mai mici membri ai familiei.

Hainele pentru dormit trebuie săfie confortabile și sănu dispunăde elemente periculoase pentru bebeluș, atunci când se mișcăîn somn. În schimb, hainele de joacătrebuie săfie rezistente și săpermităun nivel de mobilitate cât mai ridicat. În cazul hainelor de oraș, cromatica, forma sau stilul de croialăreprezintăalte elemente importante la care te poți raporta, în alegerile pe care le realizezi. 

Îmbrăcăminte pentru băieței la prețuri avantajoase

Ai parte de hăinuțe pentru cei mici din materiale calitative! Comandăonline pantaloni pentru baietei, bluzițe, tricouri, pijamale, body-uri sau maiouri din bumbac organic, în sau țesăturădin bambus, deoarece aceste materiale sunt moi, respirabile, absorbante și durabile, fiind ideale pentru pielea unui bebeluș. Evitămaterialele sintetice, cum ar fi poliesterul sau nylonul, care pot provoca iritații și disconfort.

Pentru sezonul rece, lâna melinos este un material din care pot fi realizate cele mai călduroase și confortabile pulovere pentru băieței. Descoperămodelele disponibile acum pe site și alege un pulover adecvat pentru dimensiunile celui mic, în culori vii și la un prețfoarte avantajos. Vezi gama de hăinuțe a brandului TEX și realizeazăalegeri inspirate pentru garderoba unui bebeluș. 

Vezi ultimele oferte laseturi de haine pentru baieteiși comandăonline soluții complete pentru îmbrăcarea bebelușului. Găsești articole vestimentare ce respectăacelași stil, de dimensiuni variate și realizate din materiale calitative. Prețurile avantajoase te surprind, indiferent de alegerile pe care le realizezi pe carrefour.ro! 

1-24 din 163 produse

1-24 din 163 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!