Whisky

Whisky este o băuturăalcoolicăobținutăîn urma distilării unor materii prime precum malțul de orz, secara, grâul sau porumbul fermentat. Comanzi online de la Carrefour sortimente diferite de whisky, ale unor branduri apreciate pentru calitatea ingredientelor și procesele de fabricație perfecționate în timp:whisky Jack Daniel’s, whisky Glenfiddish sau whisky Jameson.

Vezi cele mai bune prețuri la whiskey și alege produsele ideale pentru a fi servite în compania celor apropiați. Prinde ofertele momentului la whisky de calitate și realizeazăeconomii importante. Pentru a afla mai multe despre acestebauturi alcoolice achiziționate online de pe site, îți recomandăm săcitești cu atenție informațiile disponibile în paginile produselor. 

Sortimente variate de whisky la prețbun 

Găsești aici câte un whisky pe gustul fiecăruia, pentru căam inclus în oferta noastrăprincipalele sortimente ce alcătuiesc aceastăgamăcomplexăde băuturi alcoolice:Single Malt, American Tennessee Whisky, Blended Malt, alături de multe alte produse cu arome, nuanțe și texturi obținute în urma unor procese de fabricație și maturare proprii unor regiuni sau țări de pe Glob. 

La fel ca în cazul diferitelor sortimente degin sau vodka, tipurile de whisky descoperite aici diferăîn funcție de factori precum țara de proveniență, calitatea materiilor prime utilizate, anul fabricației sau durata perioadei de maturare. Însăla Carrefour găsești sortimente adaptate oricărei dimensiuni de buget, indiferent de brandul pe care dorești săîl achiziționezi astăzi. 

Existămai multe tipuri de whisky, cum ar fi bourbon, scotch, rye sau irish whiskey, fiecare având propriul său profil de aromăși gust. Dacăpreferi un whisky cu note de vanilie sau fructe, poți alege un bourbon sau un whisky irlandez. Dacăîți plac notele ușor amărui, opteazăpentru un scotch. Indiferent de alegerea pe care o realizezi, alege săconsumi whisky responsabil!

Alege un whisky bun din oferta Carrefour

Vârsta whisky-ului poate influența gustul său. De exemplu, un whisky de o anumităvechime poate oferi un buchet de arome mult mai complex, precum și o intensitate a aromei ce tinde săpersiste pentru mai mult timp în interiorul cavității bucale. Pentru a te bucura de experiențele senzoriale pe care le oferăo astfel de băuturăfină, ține cont de următoarele sfaturi:

Utilizeazăun pahar tulipan sau un pahar Glencairn, ideale pentru a degusta whisky saucognac, deoarece permit concentrarea aromei în partea superioarăa recipientului, astfel încât săpoți observa intensitatea nuanțelor. De asemenea, este important săobservi forma și consistența picăturilor formate pe pereți, deoarece acestea indicănivelul de alcool și vâscozitatea băuturii.

Apropie paharul de vârful nasului și inspirăușor. Concentrează-te asupra aromelor predominante, precum cele fructate, condimentate sau dulci. Ia o înghițiturămicăși lasătimp băuturii săacopere întreaga cavitate bucală, pentru a simți textura și consistența sortimentului de whiskey, gustul inițial al acestuia, precum și modul în care evolueazănotele sale aromatice.

1-24 din 118 produse

1-24 din 118 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!