Whisky

Whisky este o băutură alcoolică obținută în urma distilării unor materii prime precum malțul de orz, secara, grâul sau porumbul fermentat. Comanzi online de la Carrefour sortimente diferite de whisky, ale unor branduri apreciate pentru calitatea ingredientelor și procesele de fabricație perfecționate în timp:whisky Jack Daniel’s, whisky Glenfiddish sau whisky Jameson.

Vezi cele mai bune prețuri la whiskey și alege produsele ideale pentru a fi servite în compania celor apropiați. Prinde ofertele momentului la whisky de calitate și realizează economii importante. Pentru a afla mai multe despre aceste bauturi alcoolice achiziționate online de pe site, îți recomandăm să citești cu atenție informațiile disponibile în paginile produselor. 

Sortimente variate de whisky la preț bun 

Găsești aici câte un whisky pe gustul fiecăruia, pentru că am inclus în oferta noastră principalele sortimente ce alcătuiesc această gamă complexă de băuturi alcoolice:Single Malt, American Tennessee Whisky, Blended Malt, alături de multe alte produse cu arome, nuanțe și texturi obținute în urma unor procese de fabricație și maturare proprii unor regiuni sau țări de pe Glob. 

La fel ca în cazul diferitelor sortimente de gin sau vodka, tipurile de whisky descoperite aici diferă în funcție de factori precum țara de proveniență, calitatea materiilor prime utilizate, anul fabricației sau durata perioadei de maturare. Însă la Carrefour găsești sortimente adaptate oricărei dimensiuni de buget, indiferent de brandul pe care dorești să îl achiziționezi astăzi. 

Există mai multe tipuri de whisky, cum ar fi bourbon, scotch, rye sau irish whiskey, fiecare având propriul său profil de aromă și gust. Dacă preferi un whisky cu note de vanilie sau fructe, poți alege un bourbon sau un whisky irlandez. Dacă îți plac notele ușor amărui, optează pentru un scotch. Indiferent de alegerea pe care o realizezi, alege să consumi whisky responsabil!

Alege un whisky bun din oferta Carrefour

Vârsta whisky-ului poate influența gustul său. De exemplu, un whisky de o anumită vechime poate oferi un buchet de arome mult mai complex, precum și o intensitate a aromei ce tinde să persiste pentru mai mult timp în interiorul cavității bucale. Pentru a te bucura de experiențele senzoriale pe care le oferă o astfel de băutură fină, ține cont de următoarele sfaturi:

Utilizează un pahar tulipan sau un pahar Glencairn, ideale pentru a degusta whisky sau cognac, deoarece permit concentrarea aromei în partea superioară a recipientului, astfel încât să poți observa intensitatea nuanțelor. De asemenea, este important să observi forma și consistența picăturilor formate pe pereți, deoarece acestea indică nivelul de alcool și vâscozitatea băuturii.

Apropie paharul de vârful nasului și inspiră ușor. Concentrează-te asupra aromelor predominante, precum cele fructate, condimentate sau dulci. Ia o înghițitură mică și lasă timp băuturii să acopere întreaga cavitate bucală, pentru a simți textura și consistența sortimentului de whiskey, gustul inițial al acestuia, precum și modul în care evoluează notele sale aromatice.

 1. 59 99 Lei
  53 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 2. 131 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 3. 105 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  89 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 60 10 Lei
  52 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 131 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  117 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 6. 193 90 Lei
  127 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 7. 241 90 Lei
  189 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!