Carti pentru copii

De ce săalegi cărți pentru copii?

Cei mici interacționeazăcu lumea descoperind-o, inca din prima zi de viata, iar cărțile pot fi de un real ajutor. De aceea, copiii au nevoie de cărți educative care le asigurădistracție fărălimite, dar și oportunitatea de a învăța lucruri noi și interesante.

 

Pe carrefour.ro ai o foarte variatăde cărți pentru copii dintre care săalegi. Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi cărțile potrivite pentru cel mic?

Copiilor mici le plac cărțile cu imagini mari, chiar alb-negru. Cărțile de colorat și cele care se pliază, cu texturi diferite sunt printre cele mai populare.

 

Cărțile ilustrate cu povești, pe care i le poți citi micuțului înainte de culcare, sunt potrivite pentru copiii cu vârsta între 2 și 5 ani. De asemenea, enciclopediile cu numeroase poze cu animale, flori sau peisaje le atrag atenția celor mici și îi încurajeazăsădescopere noi lucruri.

 

Începând cu vârsta de 6 ani, majoritatea copiilor învațăsăcitească. În acest caz, poți opta pentru cărți de rețete, cu diferite activități, trucuri și meșteșuguri. Este, de asemenea, momentul potrivit pentru cărțile în limbi străine.

 

Ce beneficii asigurăcărțile pentru copii?

Acestea contribuie la îmbunătățirea memoriei, a coordonării ochi-mânăși a aptitudinilor lingvistice. Copiii care îmbrățișeazăpoveștile și lectura de la o vârstăfragedădobândesc abilitățile de a rezolva probleme mai ușor și de a comunica mai bine. Cărțile mai ajutăși la dezvoltarea concentrării, creativității și imaginației. 

 

Alege cărți pentru copii de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală. Încurajeazălectura de la o vârstăfragedăpentru a-l ajuta pe cel mic săcapete mai multăindependență!

1-24 din 1929 produse

1-24 din 1929 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!