Seturi de constructie

Seturi de construcție

Carrefour ți-a pregătit cele mai interesante jocuri de construit pentru copii și bebeluși. Cele mai îndrăgite jocuri de construit sunt disponibile în magazinul nostru online, gata pentru a fi dăruite copiilor curioși și dornici de joacă.

Copiii din lumea toatăpot confirma căjocurile de construit au o magie aparte, ce le dășansa săîși creeze o lume unică, dupădorințele lor. Pe lângăaceastălibertate grozavăde a-și exersa creativitatea, un joc de construit aduce cu el o serie de beneficii remarcabile.

Pornind de la bebelușii ce descoperăun joc de construit, acesta poate fi fundația învățării formelor, a culorilor, a cantității și a orientării în spațiu. Odatăcu înaintarea în vârstă, copilul începe săîși exerseze motricitatea fină, coordonarea mână- ochi, ca mai apoi săîși dezvolte o gândire criticăși săîși îmbunătățeascăabilitățile de rezolvare a problemelor. 

Seturi Lego

Descoperăuniversul fascinant al seturilor de construit Lego, unde ai posibilități infinite de a construi o lume exact așa cum o visezi! Exprimă-ți creativitatea în cele mai diverse moduri posibile, doar cu seturile Lego și construiește-ți personajele tale preferate sau dăviațăunor personaje noi, din propria ta lume Lego.

Bucură-te de avantajele seturilor de construit Lego și oferă-le celor mici șansa de a-și dezvolta abilități noi, cu ajutorul acestor jocuri de construit inedite. Astfel căcei mici își pot îmbunătăți creativitatea, motricitatea finăși gândirea matematică. 

Fărălimităde vârstă, seturile Lego se adreseazăoricui este pasionat de construit și își dorește săîși punăimaginația la încercare. Poate fi un joc excelent de jucat în familie, unde cei mari se vor distra, iar cei mai mici vor învăța lecții valoroase. Pentru căLego aduce distracție, inovație, relaxare și antrenarea minții. 

Comandădin oferta Carrefour jocuri de construit pentru copii și vei beneficia de cele mai bune prețuri și oferte!

1-24 din 475 produse

1-24 din 475 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!