Stergatoare parbriz

Dacăa venit momentul săachiziționezi o pereche nouăde ștergătoare pentru parbriz, descoperăîn oferta Carrefour un model potrivit pentru mașina ta, la un prețde neratat. Este simplu săcomanzi online de la noi orice produs practic de intretinere si functionare auto, iar ofertele disponibile pe site îți permit săfaci economii de timp și bani. 

Alege inspirat cele mai bune ștergătoare de parbriz și lunetă, ținând cont de sfaturile pe care le vei descoperi puțin mai jos. Ești condiționat de buget? Cauți un anumit model de ștergător? Simplificăîntreaga experiențăcu doar câteva click-uri! Utilizeazăfiltrele din aceastăpagină, iar produsele de care ai nevoie sunt afișate mult mai repede. 

Comandăonline ștergătoare de parbriz de la Carrefour

Găsești acum la noi ștergătoare de lunetătip flat și ștergătoare cu formăclasicăpentru parbriz, cu dimensiuni variate:16"/40cm, 14"/35cm, 12"/30cm, 28"/70cm etc. Branduri precum Valeo, Heyner sau Carguard sunt prezente în paginăcu soluții ce asigurăo mulțime de beneficii. Dacăvrei săalegi o pereche de ștergătoare auto, este important sății cont de anumite criterii. 

Trebuie sămăsori lungimea brațului ștergătorului și săverifici sistemul de prindere. Majoritatea producătorilor de autovehicule oferăinformații despre caracteristicile ștergătoarelor în manualul tehnic, așadar, descoperăacolo aceste date esențiale. Materialul lamelei unui ștergător de parbriz este un alt factor-cheie pentru decizia luatăazi pe site-ul Carrefour. 

Cauciucul este cel mai comun material, dar se uzeazămai repede decât materiale precum siliconul sau cauciuc grafitul. Siliconul este un material mai durabil și mai rezistent la condițiile meteorologice extreme, dar cu un prețde achiziție pe măsură. Cauciuc grafitul este un mix între cele douămateriale menționate anterior, oferind durabilitate și un prețaccesibil.

Ștergătoare de parbriz la prețuri foarte atractive

Ordoneazăprodusele în funcție de ofertele disponibile pe carrefour.ro! Vezi rapid cele mai convenabile produse din pagină, pentru a achiziționa ștergătoare de parbriz auto ideale pentru bugetul tău. Poți relua aceiași pași, indiferent de soluțiile practice achiziționate din categoria Întreținere și funcționare auto:aditivi auto,ulei de motor, antigel, apa demineralizata etc

Existătrei modele de ștergător:cele convenționale au o lamelăde cauciuc și un arc metalic ce se deplaseazăîntr-un model de arc. Ștergătoarele flat au o lamelăplatădin cauciuc sau silicon și un mecanism de prindere plat. Ștergătoarele hibrid sunt o combinație între cele două, cu o lamelăplatăși un arc metalic care se deplaseazăpe traiectoria unui arc de cerc peste parbriz.

Înainte de a monta sau demonta ștergătoarele de parbriz, identificătipul de prindere al acestora. Existădiferite sisteme de prindere, cum ar fi sistemul pe bazăde cârlig, sistemul cu șurub sau sistemul cu prindere laterală. Pentru a demonta corect ștergătoarele, fărăa deteriora alte componente ale vehiculului, este necesar săurmezi pașii specifici fiecărui tip de prindere.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!