{{ selectedCatalog.title }}

Aplicatia CarrefourPay

Ne dorim sa-ti oferim cea mai placuta experienta de cumparaturi, motiv pentru care am creat Carrefour Market Catalog.

Rasfoind paginile brosurii online vei fi la curent cu ofertele pe care ti le-am pregatit pe site si in magazinele din toata tara.

Prin intermediul cataloagelor Carrefour venim in intampinarea nevoilor tale, surpinzandu-te cu cele mai tentante reduceri la produsele tale preferate. In plus, prin intermediul acestor cataloage Carrefour te tinem la curent cu noutatile si cu discount-urile pe care le aplicam la diverse categorii de produse.

Oricand vrei sa afli ce suprize ti-am pregatit pe rafturile hypermarketurilor noastre si in cadrul magazinului online, poti rasfoi un catalog de la Carrefour. Carrefour Catalog este o facilitate foarte utila care te va ajuta sa iti pregatesti listele de cumparaturi, indiferent daca optezi pentru varianta de a plasa o comanda online sau de a vizita magazinele noastre. Mai mult decat atat, Carrefour catalog poate fi accesat de pe orice device conectat la Internet, asa ca nu va fi dificil sa stabilesti continutul listei de cumparaturi alaturi de ceilalti membrii ai familiei.

Paginile acestui catalog Carrefour Market te asteapta cu cele mai bune oferte de pret pentru produsele din portofoliul nostru, iar tu ai posibilitatea de a-l rasfoi rapid de oriunde te-ai afla, doar cu ajutorul smartphone-ului.

Pentru a vizualiza cataloage Carrefour tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi orasul din care vrei sa-ti faci cumparaturile! Vei putea descoperi astfel promotiile zilei, precum si catalogul Carrefour Market din zona ta de interes.

Ti-am starnit curiozitatea? Descopera discount-urile actuale ale produselor noastre intr-un catalog de la Carrefour!

Arata mai mult +

Încearcă aplicația Carrefour

Deschide sau descărcă acum

DESCHIDE Inchide