Jucarii educative

Joaca este un element foarte important în copilărie, întocmai pentru căîi ajutăpe cei mici săîși dezvolte abilitățile de bază, dar și gândirea logică. De aceea, pe carrefour.ro îți punem la dispoziție numeroase variante de jocuri educative, în funcție de vârsta copilului tău.

 

Poți asigura bucuria celui mic cu ușurință, întrucât îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. În plus, dacăoptezi pentru varianta Cardului BT, îți garantăm 5% CASHBACK la plata integralăa comenzii!

 

Dacăcel mic a început, încetul cu încetul, săfacăprimii pași din copilărie, îți recomandăm săarunci o privire asupra gamei noastre de jocuri pentru copii. Acestea sunt special concepute pentru a-l ajuta în a se dezvolta armonios. Dacăeste vorba de un copil mai mare, poți opta pentru jocuri de societate, astfel încât săvăbucurați în familie de o searădistractivă.

 

Alege jucării educative de pe site-ul nostru, iar noi ne vom ocupa de livrarea rapidăa comenzii, în 24-72 de ore la tine acasă. Dacăte-ai răzgândit în privința produselor, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit!

1-24 din 201 produse

  1. 7490Lei
    6290Lei

1-24 din 201 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!