Lenjerie fete

Vezi ultimele modele de lenjerie pentru fete și profităde prețurile avantajoase. O gamăvariatăde modele se aflăacum la doar un click distanță. Prinde ofertele de neratat și comandăonline pentru fetița ta articole vestimentare de cea mai bunăcalitate. Te surprindem cu produse concepute special pentru confortul, mobilitatea și siguranța celei mici, simplu de comandat online pe carrefour.ro! 

Stabilește un buget de cumpărături și raportează-te la valoarea sa, pentru a identifica mai simplu și mai rapid cea mai potrivitălenjerie de fete a brandului TEX. Filtrele din paginile de categorie sunt extrem de utile în procesul de căutare. Le utilizezi așa cum vrei, economisind timp și bani, dacăștii deja ce cauți. La Carrefour, acest stoc de produse este actualizat periodic. 

Lenjerie de fete la prețuri foarte avantajoase? 

Te bucuri de prețuri ideale, indiferent de produsele de lenjerie adăugate rapid în coș. Vrei sa comanzi online mai multe perechi desosete pentru fete, chiloței și bustiere? Ai control asupra modului în care setezi limitele de preț, astfel încât în paginăsărămânăacele produse încadrate în buget. Sorteazăarticolele în funcție de reducerile disponibile și vezi apoi ce afișeazăpagina. 

Începe o nouăsesiune de cumpărături online și selecteazăcele mai potrivite articole de lenjerie pentru copii, analizând produsele disponibile în funcție de:calitatea materialelor din care sunt realizate, vârsta fetiței fale și dimensiunile acesteia, nuanțele disponibile acum în oferta Carrefour sau imprimeurile ultimelor produse din gama TEX. 

Cu fiecare nou sezon, revii în aceastăpaginăa site-ului și descoperi cele mai noi produse, cu prețuri foarte avantajoase. Alegi setul complet de lenjerie pentru cea mică, incluzând pe listă:bustiere confortabile, dresuri pentru școalăsau grădiniță, maiouri pentru fete și alte articole necesare într-o zi plină, la joacă, acasăori la ore. 

Comandălenjerie de fete de pe site-ul Carrefour

Încăpuțin pânăla startul vacanței de vară? Click pe categoriaCostume de baie fete și descoperăcele mai noi modele ale acestui an. Studiazăcu atenție imaginile articolelor de lenjerie disponibile aici și citește informațiile din paginile produs. Cele mai bune materiale pentru acest tip de vestimentație se usucăușor și se fixeazăbine pe corp, pentru a nu aluneca în apă. 

Gama TEX de lenjerie pentru fete include șipijamale frumoase, din materiale delicate cu pielea sensibilăa micuței, în culori vii și care asigurăconfort termic în timpul somnului. De la Carrefour poți achiziționa acum:pijamale cu mâneci scurte sau lungi, în una sau mai multe nuanțe. Dacădorești, poți alege și varianta unei salopete, cu sau fărăglugă, idealăpentru stat prin casă.

Tot de la noi mai poți achiziționa și dresuri TED pentru micuța ta. Selecteazăintervalul de vârstăpotrivit și nuanța preferată, apoi vezi ce produse sunt afișate în aceastăpagină. Sunt incluse în ofertădresuri cu Minnie și alte personaje îndrăgite, pentru fetițe de 2/11 ani, 4/11, dar și de vârste mai mari. Vezi nuanțele disponibile și alege-le pe cele ideale pentru școalăși grădiniță.

1-24 din 333 produse

1-24 din 333 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!