Tablete

La ce folosesc tabletele?

Aflându-se printre cele mai căutate device-uri alături de laptopuri și smartphone-uri, tabletele pot fi un înlocuitor pentru ambele și un gadget foarte util. Vestea bună este că pe carrefour.ro vei putea găsi o varietate de modele, de la branduri de top, având specificații variate, pentru ca tu să faci alegerea potrivită.

Ce beneficii îți asigură o tabletă?

Garantând portabilitate, tabletele pot fi achiziționate pentru o multitudine de scopuri: de la munca de acasă sau de la birou, școala online, vizionarea de filme și chiar accesarea rețelelor de socializare.

Optează pentru un device de pe site-ul nostru și te poți bucura de produse în cel mai scurt timp. Îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Mai mult decât atât, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

Cum alegi tableta potrivită?

Aceste dispozitive electronice sunt gândite pentru diferiți utilizatori. Astfel, îți recomandăm să ții cont de specificațiile fiecărui produs atunci când alegi.

  • Sistemul de operare: iOS (iPad), Android sau Windows;
  • Procesor: cele mai populare sunt produse de Apple, Qualcomm, Huawei, Intel și MediaTek. Ia în considerare frecvența, tehnologia de fabricație și numărul de nuclee sau core-uri;
  • Memoria RAM: variază de la 1 GB și chiar peste 6 GB;
  • Dimensiunea ecranului: de la 7 inch până la 12,9 inch.
  • Slot SIM: Dacă vrei ca tableta să aibă și funcție de telefon mobil sau conexiune internet prin date mobile furnizate de un operator de telefonie, trebuie sa alegi o tableta cu slot SIM.
  • Capacitatea de stocare: de la 8 GB până la 512 GB sau chiar mai mult.

 

Dacă te afli în căutarea unui device portabil, te invităm să descoperi gama de tablete și de laptopuri de pe carrefour.ro. Odată ce te-ai hotărât, vei observa că ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În cazul în care optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

Achiziționează tablete prin Programul Rabla Electronice

Aveai în plan achiziționarea unei tablete noi? Acum este un moment numai bun pentru a realiza această alegere, prin sprijinul Programului Rabla Electronice la Carrefour!

Selecția voucherelor pentru categoria Tablete se realizează în perioada 12.12.2022, ora 10.00 - 16.12.2022, ora 23.59 (sau până la epuizarea bugetului), iar utilizarea voucherelor din această categorie trebuie făcută în termen de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, adică in perioada 19.12.2022 - 25.12.2022.

Valoare vouchere prin Programul Rabla Electrocasnice pentru tablete - 300 de lei

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!