Mine creion

Cauți minăde creion 0.7 mm, 0.3 mm sau 1 mm? Ești interesat de produsele unui anumit brand de instrumente pentru scris și vrei săafli mai multe despre beneficiile pe care le oferă? La Carrefour, profiți de prețurile avantajoase la mine de creion și iei cele mai inspirate decizii pentru proiectele tale, pe baza unei informări corecte. 

Aflăcare sunt cele mai căutate mine pentru creioane mecanice și cum se aleg acestea, astfel încât săte bucuri de toate beneficiile oferite. Vezi filtrele din pagină? Utilizează-le cu încredere, pentru a găsi mai repede produsele pe care le cauți. Nu rata ultimele reduceri și economisește bani pentru a comanda și alteinstrumente de scris.

Cele mai bune mine de creion pentru tine 

Existăo varietate de grosimi ale minelor de creion, de la 0.3mm la 2.0mm, fiecare produs având un efect diferit asupra modului în care scrii sau desenezi. De exemplu, uncreion mecanic ce are o minăcu dimensiunea de 0,3 mm este ideal pentru desenele tale detaliate, în timp ce un instrument de scris cu o minăde 2,0 mm este recomandat pentru desene în linii mult mai ferme.

Un alt factor important este gradul lor de duritate, cuprins pe o scarăde la 9H (foarte dur) la 9B (foarte moale). Fiecare valoare este asociatăunor caracteristici diferite ale minelor de creion. De exemplu, o minămai moale poate produce o culoare mai intensă, dar poate fi mai ușor de șters, în timp ce o minămai durăpoate fi mai rezistentăla ștergere, dar poate produce o culoare mai slabă.

Compoziția minelor de creion poate varia de la un produs la altul. Minele de creion tradiționale sunt compuse din grafit și argilă, dar unele mine moderne pot include polimeri sau rășini, pentru performanțe îmbunătățite. Acestea pot fi mai durabile, sau pot asigura un transfer optim al nuanței pe suprafața de contact. 

Comandămine de creion la prețuri atractive

De la Carrefour poți comanda chiar acum mine de creion Pilot, Rotring, Staedtler sau Maped, dar și alte produse la prețuri pe care nu trebuie săle ratezi. Indiferent de alegerea ta, ai parte de un nivel al calității foarte ridicat. Pentru a avea oricând stocul bine pregătit, descoperăseturile de mine pentru creion mecanic și comandămai multe produse în cadrul aceleiași sesiuni. 

Unul dintre marile avantaje oferite de minele mecanice este controlul pe care îl ai asupra instrumentului de scris utilizat. Mai mult decât atât, pentru căminele mecanice nu se tocesc la fel de repede ca în cazul minelor decreioane clasice, poți obține linii mult mai precise și de dimensiuni asemănătoare, indiferent de natura activității pe care o desfășori. 

Pentru a păstra corect minele de creion, evităsăle depozitezi într-un spațiu cu o temperaturăridicată, deoarece valorile termice mari pot afecta calitatea acestora, cauzând astfel deteriorarea lor. Dacădorești săprelungești durata de viațăa minelor de creion, este indicat sa le ții mereu în cutiile în care vin. Astfel, eviți mult mai ușor ruperea sau deteriorarea produselor.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!