Incaltaminte barbati

La Carrefour găsești modele variate de încălțăminte pentru bărbați, la prețuri adaptate oricărui buget și pentru orice sezon sau ocazie. Alege săcomanzi online încălțăminte de casăsau pentru evenimente festive, de varăsau de munte, pentru plajăsau special concepute pentru activitățile sportive pe care le realizezi. Aceastăopțiune îți aduce o mulțime de beneficii:

Ai toate produsele grupate pe categorii, astfel încât este foarte ușor săajungi în locul potrivit pentru cumpărăturile tale. De asemenea, ofertele noastre te ajutăsăidentifici rapid cel mai bun echilibru între prețși calitatea unei perechi de încălțăminte pentru bărbați. În plus, informațiile din paginile produselor îți permit săafli mai multe despre calitatea modelelor respective. 

Comandăonline cea mai bunăîncălțăminte de bărbați 

Alege modelele de încălțăminte care îți pot oferi confort și mobilitate la birou, pe stradă, la munte sau la mare, în condiții de vreme rea sau în timpul sesiunilor tale de antrenament. Vezi ultimele modele TEX pentru barbati și consultăfiltrele din pagină, pentru a descoperi și alte branduri incluse în aceastăofertă. Ești la doar câteva click-uri de cele mai inspirate alegeri!

Înainte de a pleca în concediu, comandăpapuci de plaja pentru barbati sau o pereche de sandale sport confortabile, dacăești un pasionat al plimbărilor prin orașele pe care le vizitezi. Alege materiale ușoare și flexibile, ce asigurămobilitate și permit o circulație foarte bunăa aerului. Modelele acestea au nuanțe și imprimeuri specifice farmecului vacanței tale. 

Dacăte pregătești de o drumeție sau de venirea sezonului rece, cumpărăo pereche deghete pentru barbati cu un sistem de prindere sigur, astfel încât săte bucuri de stabilitate la nivelul gleznei. Materialul unor ghete de munte sau vreme rea trebuie săfie impermeabil, iar talpa trebuie sădispunăde canturi și striații pe întreaga suprafață, pentru aderențăpe sol instabil. 

Încălțăminte de bărbați la prețuri pentru toate buzunarele

Ești în căutarea unorpapuci de casa pentru barbati? Vezi materialele din care sunt realizați și asigură-te cătalpa modelului ales este moale pe interior, dar suficient de rigidăpe suprafața exterioarăși cu striații pe toatălungimea sa, pentru a merge fărăprobleme pe gresie. Utilizeazăfiltrul Mărime din aceastăpagină, pentru a identifica modelele adaptate piciorului tău.

Pentru sport și plimbări relaxante prin oraș, alege săporțiadidasi si tenisi din materiale ce permit pielii sărespire, astfel încât săeviți disconfortul cauzat de supraîncălzirea piciorului. Vezi ultimele modele de adidași Kappa și TEX, alegând apoi un model adaptat activităților pe care le preferi. Indiferent de nevoi, la Carrefour găsești încălțăminte de bărbați pentru orice buget. 

Este indicat săcureți încălțămintea în mod frecvent, pentru a îndepărta murdăria și praful. Utilizeazăo perie moale pentru a elimina excesul de murdărie și apoi o lavetăumedă, pentru a șterge bine toate suprafețele. Utilizeazăun odorizant de încălțăminte pentru împrospătarea interiorului și evităutilizarea apei prea calde, ce poate deteriora materialul.

1-24 din 147 produse

1-24 din 147 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!