Dusuri bucale

Un duș bucal este un dispozitiv folosit în igiena orală pentru a curăța spațiile interdentare și gingiile. Dușurile bucale funcționează prin trimiterea unui jet de apă sub presiune în cavitatea orală, ajutând astfel la îndepărtarea resturilor alimentare și plăcii bacteriene. Unele modele oferă și posibilitatea de a ajusta presiunea apei, precum și de a folosi soluții antimicrobiene sau antiseptice, pentru o curățare și protecție suplimentară. 

Ce irigatoare bucale găsești la Carrefour?

La Carrefour găsești o gamă variată de irigatoare bucale de la mărci renumite, cum ar fi  Oral-B, Panasonic, dr.Mayer. Acestea sunt disponibile în diferite modele, cu specificații și caracteristici variate, astfel încât să poți alege cel mai potrivit irigator bucal pentru nevoile tale. Majoritatea irigatoarelor au mai multe trepte de intensitate, astfel încât să poți regla fluxul de apă în funcție de preferințele tale. Irigatoarele oferă o curățare mai puternică și mai eficientă decât ața dentară sau periuța de dinți obișnuită.

La Carrefour poți găsi irigatoare bucale la prețuri accesibile, în funcție de specificațiile și caracteristicile produsului. De asemenea, poți beneficia și de promoții sau reduceri periodice, care îți pot aduce economii semnificative pe termen lung.

Beneficiile utilizării unui duș bucal

  • Împreună cu pasta de dinți, dușul bucal ajută la eliminarea plăcii bacteriene și a resturilor de mâncare dintre dinți și sub linia gingiilor, contribuind la prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale.
  • Utilizarea dușului bucal în mod regulat stimulează circulația sângelui în gingii, ajutând la menținerea sănătății acestora și la prevenirea inflamației gingivale.
  • Prin îndepărtarea resturilor de mâncare și a bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut, dusul bucal contribuie la îmbunătățirea respirației și la menținerea unui mediu oral sănătos. 

Cum să alegi cel mai potrivit duș bucal pentru nevoile tale?

Pentru a alege cel mai potrivit dus bucal pentru nevoile tale este important să iei în considerare problemele specifice de sănătate orală, cum ar fi gingivita, parodontoza sau sensibilitatea dinților. De asemenea, trebuie să compari diferitele tipuri de dușuri bucale disponibile pe piață, cum ar fi cele fixe și portabile pentru a alege cel mai potrivit pentru stilul tău de viață și preferințe.

O altă caracteristică importantă a unui dus bucal este funcțiile și setările pe care le oferă. Este posibil să dorești un produs cu niveluri de presiune ale apei variabile, duze rotative și pulsatile sau temporizator. În funcție de nevoile tale de igienă orală, trebuie să alegi un produs care să satisfacă cerințele tale.

Tipuri de dușuri bucale

  • Dușurile bucale manuale sunt formate dintr-un rezervor pentru apă și un tub flexibil cu un cap de pulverizare.
  • Dușurile bucale electrice cu rezervor sunt mai eficiente, având un jet de apă pulsatoriu cu presiune reglabilă și diferite capete de pulverizare și funcții suplimentare.
  • Dușurile bucale electrice fără rezervor sunt compacte și economisesc spațiu în baie, dar au o presiune a apei mai scăzută
  • Dușurile bucale cu baterii sunt portabile și pot fi utilizate în călătorii.

Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire orală și bucură-te de un zâmbet sănătos și strălucitor!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!