Dusuri bucale

Un dușbucal este un dispozitiv folosit în igiena oralăpentru a curăța spațiile interdentare și gingiile. Dușurile bucale funcționeazăprin trimiterea unui jet de apăsub presiune în cavitatea orală, ajutând astfel la îndepărtarea resturilor alimentare și plăcii bacteriene. Unele modele oferăși posibilitatea de a ajusta presiunea apei, precum și de a folosi soluții antimicrobiene sau antiseptice, pentru o curățare și protecție suplimentară. 

Ce irigatoare bucale găsești la Carrefour?

La Carrefour găsești o gamăvariatăde irigatoare bucale de la mărci renumite, cum ar fi Oral-B, Panasonic, dr.Mayer. Acestea sunt disponibile în diferite modele, cu specificații și caracteristici variate, astfel încât săpoți alege cel mai potrivit irigator bucal pentru nevoile tale. Majoritatea irigatoarelor au mai multe trepte de intensitate, astfel încât săpoți regla fluxul de apăîn funcție de preferințele tale. Irigatoarele oferăo curățare mai puternicăși mai eficientădecât ața dentară sau periuța de dinți obișnuită.

La Carrefour poți găsi irigatoare bucale la prețuri accesibile, în funcție de specificațiile și caracteristicile produsului. De asemenea, poți beneficia și de promoții sau reduceri periodice, care îți pot aduce economii semnificative pe termen lung.

Beneficiile utilizării unui dușbucal

  • Împreunăcu pasta de dinți, dușul bucal ajutăla eliminarea plăcii bacteriene și a resturilor de mâncare dintre dinți și sub linia gingiilor, contribuind la prevenirea cariilor dentare și a bolilor gingivale.
  • Utilizarea dușului bucal în mod regulat stimuleazăcirculația sângelui în gingii, ajutând la menținerea sănătății acestora și la prevenirea inflamației gingivale.
  • Prin îndepărtarea resturilor de mâncare și a bacteriilor care cauzeazămirosul neplăcut, dusul bucal contribuie la îmbunătățirea respirației și la menținerea unui mediu oral sănătos. 

Cum săalegi cel mai potrivit dușbucal pentru nevoile tale?

Pentru a alege cel mai potrivit dus bucal pentru nevoile tale este important săiei în considerare problemele specifice de sănătate orală, cum ar fi gingivita, parodontoza sau sensibilitatea dinților. De asemenea, trebuie săcompari diferitele tipuri de dușuri bucale disponibile pe piață, cum ar fi cele fixe și portabile pentru a alege cel mai potrivit pentru stilul tău de viațăși preferințe.

O altăcaracteristicăimportantăa unui dus bucal este funcțiile și setările pe care le oferă. Este posibil sădorești un produs cu niveluri de presiune ale apei variabile, duze rotative și pulsatile sau temporizator. În funcție de nevoile tale de igienăorală, trebuie săalegi un produs care săsatisfacăcerințele tale.

Tipuri de dușuri bucale

  • Dușurile bucale manuale sunt formate dintr-un rezervor pentru apăși un tub flexibil cu un cap de pulverizare.
  • Dușurile bucale electrice cu rezervor sunt mai eficiente, având un jet de apăpulsatoriu cu presiune reglabilăși diferite capete de pulverizare și funcții suplimentare.
  • Dușurile bucale electrice fărărezervor sunt compacte și economisesc spațiu în baie, dar au o presiune a apei mai scăzută
  • Dușurile bucale cu baterii sunt portabile și pot fi utilizate în călătorii.

Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire oralăși bucură-te de un zâmbet sănătos și strălucitor!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!