Congelatoare

Înghețarea este una dintre cele mai bune metode de conservare a alimentelor și majoritatea bucătăriilor sunt dotate cu o combinăfrigorificăformatădin frigider și congelator. Dacăai nevoie, însă, de mai mult spațiu pentru congelarea alimentelor, îți sugerăm săinvestești într-un congelator separat. 

Descoperăcongelatorul potrivit pentru nevoile tale

Vei găsi o mulțime de modele de congelatoare în magazinul online Carrefour, de la firme recunoscute precum Arctic, Beko, CANDY, INDESIT, Vortex și Whirlpool. Îți punem la dispoziție modele de congelatoare cu clasa energeticăA+, clasa E și clasa F, cu un volum mare al congelatorului. 

Beneficiazăde prețurile promoționale la congelatoare și adaugăși tu în coșul de cumpărături un congelator potrivit nevoilor tale, dar și bugetului pe care îl ai la dispoziție! Utilizeazăfiltrele de sortare din aceastăpaginăpentru a identifica rapid produsul ideal pentru casa ta. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!