Periute de dinti electrice

Periuțele de dinți electrice asigurăun periaj simplu și eficient, curățând în profunzime cele mai importante zone ale cavității bucale, pentru un zâmbet strălucitor și o respirație proaspătă. Spre deosebire de periuțele de dinți manuale, cele electrice asigurăo mulțime de beneficii în utilizare, pe care te invităm săle descoperi în rândurile de mai jos. 

Te surprindem cu prețuri avantajoase la toatăgama de periuțe electrice și accesorii ale acestor produse deigienăorală. Cu doar câteva click-uri, adaugi în coșul tău de cumpărături produse ale unor branduri renumite și treci cu simplitate prin pașii procesului de comandăonline. Îmbunătățește modul în care te speli pe dinți cu periuțele electrice de la Carrefour!

Comandăonline periuțe electrice la prețuri avantajoase 

Periuțele electrice sunt mai eficiente în îndepărtarea plăcii dentare decât uneleperiute de dinti manuale, contribuind activ la reducerea riscul de apariție a cariilor. De asemenea, datoritătehnologiilor avansate, ajutăla reducerea inflamațiilor și sângerărilor gingivale, prevenind astfel dezvoltarea unor afecțiuni la nivelul cavității bucale precum gingivita sau parodontita.

Mai mult decât atât, periuțele de dinți electrice sunt concepute pentru a oferi un control mai bun al presiunii exercitate asupra dinților și gingiilor în timpul periajului, prevenind astfel uzura smalțului dentar și iritațiile gingivale. În plus, sunt deosebit de utile pentru persoanele cu abilități motorii reduse, așa cum sunt copiii mici, vârstnicii sau persoanele care suferăde artrită. 

Dacăîți dorești săîndepărtezi placa dentară, alege o periuțăoscilantă-rotativă, care are capete rotunjite și oscileazăîn jurul fiecărui dinte. Dacăîți dorești ca dinții tăi săfie mult mai albi, opteazăpentru o periuțăcu vibrații sonice, cu un capăt alungit ce vibreazăla frecvențe înalte pentru a elimina placa. Descoperăîntreaga ofertăde pe site-ul Carrefour și alege apoi inspirat!

Gamăvariatăde periuțe electrice pe site-ul Carrefour  

Îți punem la dispoziție periuțe de dinți cu mai multe moduri de periaj, viteze și presiuni diferite, cu variații ale numerelor de capete incluse, sau funcții avansate, așa cum este cea de avertizare sonoră. Ele sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind oferite de branduri cu produse de calitate precum:Oral-B, Panasonic, Philips sau Colgate. 

Cele mai bune modele de periuțăelectricăvin cu diferite moduri de periaj, pentru curățarea zilnică, albirea dinților, îngrijirea gingivalăși curățarea interdentară. Aceste variante îți permit săpersonalizezi experiența în funcție de nevoile și preferințele tale. De asemenea, intensitatea periajului poate fi reglatăpentru a se potrivi cu nivelul de sensibilitate al dinților și gingiilor.

Periuțele electrice au o duratăde viațăde aproximativ 3 ani. Este important săînlocuiești capetele de periuțăla fiecare 3 luni, sau când își modificăaspectul. Tot la noi găsești șirezerve pentru periute de dinti electrice, astfel încât săiei din același loc cele mai importante produse pentru igiena cavității orale:pasta de dinți, apa de gurăsau spray-ul de împrospătare.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!