Lazi frigorifice

Lada frigorificăeste un aparat electrocasnic util pentru congelarea unui volum mare de produse. Aceasta poate fi folosităatât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Fie căvorbim despre design, funcțiile de congelare ale unei lăzi frigorifice, dimensiunile acesteia sau consumul de energie electrică, suntem siguri căpe carrefour.ro vei găsi varianta perfectăpentru tine.

Ne dorim ca tu săte poți bucura de produsul preferat cât mai rapid, de aceea, îți punem la dispoziție numeroase variante de plată, inclusiv varianta achiziționării în rate a unei lăzi frigorifice. În plus, la noi poți opta și pentru plata prin Cardul BT Direct, care îți va aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală, precum și 2% pentru orice altăplatărealizezi acum. 

Lăzi frigorifice de calitate în oferta Carrefour 

Alege din gama noastrăprodusul de care ai nevoie și bucură-te de alimente menținute mereu în cele mai bune condiții de temperatură. Poți arunca o privire și asupra gamei decongelatoare pe care o punem la dispoziția ta. Dacăîți dorești aparate care săpermităatât congelarea, cât și refrigerarea alimentelor, vezi oferta Carrefour defrigidere sau combine frigorifice.

Spre deosebire de frigiderul tradițional, lada frigorificăpoate stoca o cantitate semnificativăde alimente, ceea ce o face idealăpentru a păstra produsele vrac sau care necesităo refrigerare pe termen lung. O astfel de soluție este idealăpentru familiile numeroase, sau pentru afacerile derulate în domeniul HoReca, acolo unde este nevoie de spațiu pentru depozitarea alimentelor. 

Lăzile frigorifice sunt, de asemenea, cunoscute pentru eficiența lor energetică. În prezent, marii producători ai acestor aparate electrocasnice investesc în tehnologii de ultimăoră, ce permit un consum de energie cât mai redus posibil, ajutând astfel la reducerea facturilor. Citește informațiile din pagina produsului de care ești interesat, pentru a alege o soluție eco-friendly. 

Comandălăzi frigorifice la prețuri atractive 

Când vine vorba de alegerea unei lăzi frigorifice bune, dimensiunea acesteia reprezintăun factor important. Dacăai o familie numeroasă, sau întreții o afacere în domeniul alimentar, ai nevoie de o ladăfrigorificăce dispune de suficient spațiu pentru depozitare. Funcțiile speciale pe care le oferăun astfel de aparat frigorific sunt la fel de importante pentru alegerea ta. 

Găsești la noi lăzi frigorifice ce dispun de compartimente pentru congelare rapidă, alarme de temperaturăsau funcții pentru decongelare automată. Aceste caracteristici oferăsimplitate în utilizare, însăpot genera și un cost de achiziție mai ridicat. Analizeazădacăsunt importante pentru tine și ordoneazăaceste produse în funcție de prețurile sau reducerile disponibile. 

Pentru căne dorim săîți îndeplinim orice dorințăcât mai rapid, îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Dacăai comandat produse care nu sunt voluminoase, poți opta pentru ridicarea comenzii prin Click &Collect. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit în privința lăzii frigorifice comandate!

 

Lazi frigorifice la oferta de Black Friday 2023

Intre 25 octombrie si 5 decembrie, cei pasionati de gatit si pastrarea alimentelor proaspete au o ocazie unica de a obtine cele mai bune lazi frigorifice la preturi deosebit de avantajoase in cadrul campaniei Black Friday la Carrefour. Cu reduceri substantiale la lazile frigorifice de incredere, Black Friday 2023 aduce oferte speciale pentru a-ti imbunatati bucataria.

Lazile frigorifice de Black Friday sunt disponibile in diverse dimensiuni si capacitati, astfel incat sa poti alege cu usurinta cea mai potrivita pentru nevoile tale. Cu Cardul BT Direct, poti beneficia de 5% cashback si optiuni de plata in rate pentru a face achizitia mai accesibila. In plus, oferim si retur gratuit, astfel incat sa poti cumpara cu incredere. Livram lazile frigorifice de Black Friday in toata tara in 24-72 de ore.

Nu rata aceasta oportunitate unica de a-ti moderniza bucataria la preturi incredibile. Exploreaza catalogul Black Friday Carrefour si gaseste lada frigorifica perfecta pentru tine!  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!