Lazi frigorifice

Lada frigorifică este un aparat electrocasnic util pentru congelarea unui volum mare de produse. Aceasta poate fi folosită atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Fie că vorbim despre design, funcțiile de congelare ale unei lăzi frigorifice, dimensiunile acesteia sau consumul de energie electrică, suntem siguri că pe carrefour.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine.

Ne dorim ca tu să te poți bucura de produsul preferat cât mai rapid, de aceea, îți punem la dispoziție numeroase variante de plată, inclusiv varianta achiziționării în rate a unei lăzi frigorifice. În plus, la noi poți opta și pentru plata prin Cardul BT Direct, care îți va aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală, precum și 2% pentru orice altă plată realizezi acum. 

Lăzi frigorifice de calitate în oferta Carrefour 

Alege din gama noastră produsul de care ai nevoie și bucură-te de alimente menținute mereu în cele mai bune condiții de temperatură. Poți arunca o privire și asupra gamei de congelatoare pe care o punem la dispoziția ta. Dacă îți dorești aparate care să permită atât congelarea, cât și refrigerarea alimentelor, vezi oferta Carrefour de frigidere sau combine frigorifice.

Spre deosebire de frigiderul tradițional, lada frigorifică poate stoca o cantitate semnificativă de alimente, ceea ce o face ideală pentru a păstra produsele vrac sau care necesită o refrigerare pe termen lung. O astfel de soluție este ideală pentru familiile numeroase, sau pentru afacerile derulate în domeniul HoReca, acolo unde este nevoie de spațiu pentru depozitarea alimentelor. 

Lăzile frigorifice sunt, de asemenea, cunoscute pentru eficiența lor energetică. În prezent, marii producători ai acestor aparate electrocasnice investesc în tehnologii de ultimă oră, ce permit un consum de energie cât mai redus posibil, ajutând astfel la reducerea facturilor. Citește informațiile din pagina produsului de care ești interesat, pentru a alege o soluție eco-friendly. 

Comandă lăzi frigorifice la prețuri atractive 

Când vine vorba de alegerea unei lăzi frigorifice bune, dimensiunea acesteia reprezintă un factor important. Dacă ai o familie numeroasă, sau întreții o afacere în domeniul alimentar, ai nevoie de o ladă frigorifică ce dispune de suficient spațiu pentru depozitare. Funcțiile speciale pe care le oferă un astfel de aparat frigorific sunt la fel de importante pentru alegerea ta. 

Găsești la noi lăzi frigorifice ce dispun de compartimente pentru congelare rapidă, alarme de temperatură sau funcții pentru decongelare automată. Aceste caracteristici oferă simplitate în utilizare, însă pot genera și un cost de achiziție mai ridicat. Analizează dacă sunt importante pentru tine și ordonează aceste produse în funcție de prețurile sau reducerile disponibile. 

Pentru că ne dorim să îți îndeplinim orice dorință cât mai rapid, îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Dacă ai comandat produse care nu sunt voluminoase, poți opta pentru ridicarea comenzii prin Click &Collect. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit în privința lăzii frigorifice comandate!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!