-10% reducere | HAPPY DAYS | 00:00:00 Detalii

Foloseste codul "HAPPY10" in pagina de finalizare comanda si ai 10% reducere din valoarea totala a produselor! Codul este valabil in perioada 16 - 17 Septembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Vezi regulament

Bun venit pe pagina Panelului de cercetare online Carrefour!

Un panel online de cercetare reprezinta un grup de utilizatori de internet inregistrati, care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la sondaje pentru cercetarea de piata. Rezultatele cercetarilor sunt folosite pentru a imbunatatii produsele si serviciile oferite si pentru a raspunde cat mai bine nevoilor consumatorilor.

In schimbul participarii la sondaje, membrii panelului sunt recompensati prin reduceri ce pot fi folosite in magazinele Carrefour Hipermarket (*pentru completarea chestionarului de inscriere in panel nu se primeste recompensa). Panelul de cercetare online apartine Carrefour Romania. Carrefour este unul dintre liderii mondiali din domeniul retail. Panelul de cercetare Carrefour este administrat de iSense Solutions.

Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va invitam sa navigati in paginile de prezentare ale Panelului de cercetare Carrefour pentru a cunoaste mai bine regulile acestuia de functionare si pentru a avea o colaborare cat mai buna pe viitor!

Contact

Pentru aspecte legate de Panelul de Cercetare Carrefour (reguli de functionare, intrebari, probleme tehnice, primirea recompensei etc.) va rugam sa ne contactati la:

panelcarrefour@isensesolutions.ro

0770951885