Umidificatoare de aer

Umidificatorul de aer are rolul de a păstra un nivel optim al umidității în camera în care acesta este plasat, pulverizând vapori fini de apă la o anumită frecvență, conform setărilor pe care tu le realizezi. Datorită acestui dispozitiv de climatizare performant, acolo unde funcționează se poate menține un aer plăcut pe întreaga durată a unei zile. 

Există umidificatoare de aer cu funcții variate, precum cea de aromoterapie, funcția de afișare a nivelului de apă sau funcția de oprire automată. De asemenea, pot fi prevăzute cu senzori pentru umiditate și temperatură, de reglare a direcției de pulverizare sau a nivelul de zgomot. Vezi toate produsele din această categorie și alege soluții inspirate pentru universul casei tale! 

Umidificatoare de aer la prețuri convenabile 

Alege din colecția Carrefour aparatul potrivit pentru tine, de la branduri precum Beurer, Philips, E-Boda sau Tellur. Bucură-te de o atmosferă plăcută în spațiile casei, utilizând un astfel de echipament pentru climatizare! Avem pentru tine umidificatoare cu touch screen sau butoane, ce au diferite sisteme de eliberare a vaporilor de apă în aer, așa cum este cel cu ultrasunete. 

Umiditatea optimă poate reduce riscul de infecții respiratorii și poate ameliora simptomele asociate cu astmul și alergiile. De asemenea, ajută la prevenirea deteriorării pieselor de mobilier și a pardoselilor din lemn. În plus, un nivel optim de umiditate ajută la economisirea energiei, prin reducerea necesității de a folosi centrala sau un aparat de aer condiționat în exces. 

Capacitatea rezervorului de apă și suprafața pe care o poate acoperi sunt două criterii de alegere importante. Carrefour oferă o gamă largă de umidificatoare, pentru diferite valori ale capacității rezervorului și suprafețe de acoperire de până la 30mp. Alege corect modelul, ținând cont de acești factori, pentru ca vaporii de apă să fie dispersați în toată încăperea. 

Comandă online un umidificator de aer 

Vezi modelele de umidificator cu vaporizare ultrasonică și alege unul cu design potrivit pentru stilul de amenajare din cameră. Acestea funcționează pe baza unui sistem ce poate emite vibrații de înaltă frecvență. Cu ajutorul acestora, apa din recipient poate fi dispersată sub formă de aburi. Sunt ideale pentru o utilizare silențioasă în dormitoare sau birouri.

Stabilește o rutină de întreținere a umidificatorului, astfel încât să te asiguri că aparatul funcționează corect. Golește constant rezervorul și clătește-l cu apă caldă și o soluție specială, pentru a prevenit formarea de mucegai. De asemenea, este important să verifici periodic filtrele aparatului și să le cureți conform instrucțiunilor producătorului.

Pentru ca un umidificator, un purificator de aer, sau orice alt aparat de climatizare, să asigure eficiență maximă, poziționarea sa este esențială. În cazul umidificatorului, o amplasare optimă a acestuia determină o distribuție uniformă a umidității, evitarea supraîncălzirii și asigurarea unei ventilații adecvate. Evită amplasarea sa în apropierea surselor de căldură.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!