Umidificatoare de aer

Umidificatorul de aer are rolul de a păstra un nivel optim al umidității în camera în care acesta este plasat, pulverizând vapori fini de apăla o anumităfrecvență, conform setărilor pe care tu le realizezi. Datorităacestui dispozitiv de climatizare performant, acolo unde funcționeazăse poate menține un aer plăcut pe întreaga duratăa unei zile. 

Existăumidificatoare de aer cu funcții variate, precum cea de aromoterapie, funcția de afișare a nivelului de apăsau funcția de oprire automată. De asemenea, pot fi prevăzute cu senzori pentru umiditate și temperatură, de reglare a direcției de pulverizare sau a nivelul de zgomot. Vezi toate produsele din aceastăcategorie și alege soluții inspirate pentru universul casei tale! 

Umidificatoare de aer la prețuri convenabile 

Alege din colecția Carrefour aparatul potrivit pentru tine, de la branduri precum Beurer, Philips, E-Boda sau Tellur. Bucură-te de o atmosferăplăcutăîn spațiile casei, utilizând un astfel de echipament pentruclimatizare! Avem pentru tine umidificatoare cu touch screen sau butoane, ce au diferite sisteme de eliberare a vaporilor de apăîn aer, așa cum este cel cu ultrasunete. 

Umiditatea optimăpoate reduce riscul de infecții respiratorii și poate ameliora simptomele asociate cu astmul și alergiile. De asemenea, ajutăla prevenirea deteriorării pieselor de mobilier și a pardoselilor din lemn. În plus, un nivel optim de umiditate ajutăla economisirea energiei, prin reducerea necesității de a folosi centrala sau unaparat de aer condiționat în exces. 

Capacitatea rezervorului de apăși suprafața pe care o poate acoperi sunt douăcriterii de alegere importante. Carrefour oferăo gamălargăde umidificatoare, pentru diferite valori ale capacității rezervorului și suprafețe de acoperire de pânăla 30mp. Alege corect modelul, ținând cont de acești factori, pentru ca vaporii de apăsăfie dispersați în toatăîncăperea. 

Comandăonline un umidificator de aer 

Vezi modelele de umidificator cu vaporizare ultrasonicăși alege unul cu design potrivit pentru stilul de amenajare din cameră. Acestea funcționeazăpe baza unui sistem ce poate emite vibrații de înaltăfrecvență. Cu ajutorul acestora, apa din recipient poate fi dispersatăsub formăde aburi. Sunt ideale pentru o utilizare silențioasăîn dormitoare sau birouri.

Stabilește o rutinăde întreținere a umidificatorului, astfel încât săte asiguri căaparatul funcționeazăcorect. Golește constant rezervorul și clătește-l cu apăcaldăși o soluție specială, pentru a prevenit formarea de mucegai. De asemenea, este important săverifici periodic filtrele aparatului și săle cureți conform instrucțiunilor producătorului.

Pentru ca un umidificator, unpurificator de aer, sau orice alt aparat de climatizare, săasigure eficiențămaximă, poziționarea sa este esențială. În cazul umidificatorului, o amplasare optimăa acestuia determinăo distribuție uniformăa umidității, evitarea supraîncălzirii și asigurarea unei ventilații adecvate. Evităamplasarea sa în apropierea surselor de căldură.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!