Capace roti auto

Cauți capace noi pentru roțile de la mașină? Vezi ce modele se potrivesc cel mai bine cu designul, dimensiunile și cromatica acesteia. Dacăai găsit ceea ce cauți, click pe imaginea produsului și aflămai multe informații despre beneficiile oferite. Îl adaugi apoi în coșul tău de cumpărături și treci rapid prin toți pașii de comandăonline! 

În categoriaAnvelope si jante găsești capace de roți simplu de montat și care pot îmbunătăți aspectul estetic al mașinii. Mai mult decât atât, aceste accesorii auto sunt realizate din materiale ce pot proteja cu succes componentele sistemului de frânare și jantele de praf, noroi și alte impurități. Descoperăaceste produse din oferta Carrefour:

Capace de roți auto la prețuri așa cum vrei 

Cele mai utilizate dimensiuni de capac roata se aflăla dispoziția ta, în aceastăpagină. Descoperăgama de capace pe 15" sau 16", alături de alte modele cu dimensiuni potrivite pentru jantele pe care ai montatanvelope noi, achiziționate tot de la noi. Descoperăseturile de la Carmax și Bottari, alături de alte produse uimitoare. Periodic, adaugăm noi modele de capac roată, de la producători de top. 

Aceste accesorii pot înfrumuseța aspectul general al mașinii, adăugând un plus de stil și personalitate, în funcție de design și material. Capacele de roți pot veni în diferite culori, modele sau finisaje și nu încurcă, atunci când utilizezi compresoare si manometre auto. Pot fi utilizate și pentru a proteja jantele de zgârieturi, cauzate de pietre sau diferite obiecte întâlnite pe drum.

Setezi valoarea de prețașa cum dorești, pe baza bugetului de care dispui. Este mult mai simplu săprocedezi în acest mod, atunci când ești în căutarea unor capace de roți auto, pentru a simplifica procesul de achiziție. Doar câteva click-uri sunt suficiente pentru a identifica modelele R14, R15, R16, sau chiar modele cu dimensiuni mai mari, la cel mai bun raport calitate-preț.

Descoperăîntreaga gamăde capace pentru roți 

În funcție de material, existămai multe modele populare pe piață. Capacele de roți auto din plastic sunt ușoare și pot fi ușor de înlocuit, în cazul deteriorării, având și cele mai convenabile prețuri din aceastăcategorie. Totuși, au o duratăde viațămai redusădecât cele metalice și pot fi afectate de temperaturi extreme, sau de acțiunea razelor UV.

Capacele auto din metal sunt cele mai durabile, oferind și o eleganțăaparte. Evident, sunt mai grele decât cele din plastic și vin cu un prețde achiziție pe măsura calității oferite. Dacănu sunt tratate corespunzător, aceste modele pot fi afectate de coroziune. Capacele de roți auto cromate oferăo strălucire intensăși pot fi un element important în estetica autovehiculului.

Capacele auto au un rol important pentru siguranța în trafic. Alegerea unui set de capace cu un design care poate reflecta lumina contribuie la obținerea unei mai bune vizibilități pe drum, cu impact asupra riscului de accident. Vezi care sunt cele mai noi modele de capac pentru roatăde pe site-ul Carrefour, comparăprețurile afișate și alege un set adaptat propriilor tale nevoi.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!