Cani si pahare bebelusi

Pe măsurăce micuțul tău crește, începe sădea semne cănu mai vrea sămănânce la biberon. Așadar, va fi nevoie săcomanzi căni și pahare pentru bebeluși. Vezi ce produse speciale pentru vârsta sa am inclus în ofertăși profităde prețurile atractive! Avem o gamălargăde produse și îți garantăm căvei găsi aici cana sau paharul cu proprietățile ideale

De pe carrefour.ro comanzi online diferite sortimente de căni și pahare pentru bebeluși, realizate din materiale diverse, cu modele și desene viu colorate. Avem aici produse pentru hrănirea bebelușului cu sau fărăcapac, cu mânere sau cu pai. Sunt destinate bebelușilor de diferite vârste și asigurăo tranziție linăde la clasicul biberon. Aflămai multe despre acestea: 

Cumpărăde la Carrefour căni și pahare de bebeluși

Îți oferim diferite căni și pahare pentru bebeluși, de la branduri precum Primii Pași, Tex Baby, Philips Avent sau Tommee Tippee. Poți utiliza filtrul Vârstădisponibil în aceastăpagină, pentru a identifica produse mult mai bine raportate la nevoile celui mic. Însăchiar și atunci când bea din canăsau din pahar, copilul poate avea nevoie debaveta pentru bebe

Printre cele mai comune tipuri de canăse numărăcele cu cioc, cele cu pai, cele cu mânere și cele anti-picurare. Din cana cu cioc beau sugarii care încăau nevoie de ajutor, iar cana cu pai este indicatăpentru copiii care au deja abilitatea de a bea singuri. Cana cu mânere este idealăpentru un suport suplimentar, în timp ce cana anti-picurare previne vărsarea băuturilor.

Cele mai bune materiale pentru cănile și paharele pentru bebeluși, dar și pentrufarfurii sau tacamuri dedicate acestor micuți, sunt sticla, inoxul și siliconul. Sticla este o opțiune sigurăși ușor de curățat, dar fragilă. Siliconul este flexibil și durabil, dar mai dificil de curățat. Inoxul este durabil și ușor de curățat, dar este un material mai scump decât celelalte opțiuni.

Căni și pahare pentru bebeluși la prețuri avantajoase

Comandăonline de la Carrefour căni și pahare pentru bebeluși dotate cu un capac ermetic. Acest element esențial previne scurgerile și vărsările accidentale, posibil asociate riscului de înec sau alte pericole. Indiferent de produsele pe care le alegi astăzi de pe site, este indicat săle dezinfectezi dupăfiecare utilizare, asigurându-te cătoate componentele sunt demontate. 

Spălarea acestora în urma demontării recipientelor pentruhranirea bebelusului poate preveni acumularea de bacterii și mucegai. Supravegherea constantăa bebelușului în timpul utilizării acestora este, de asemenea, crucială. Dupăcurățare, toate elementele cănilor și paharelor trebuie uscate complet, înainte de a le asambla înapoi. 

Depozitează-le într-un loc curat și uscat, ferit de praf și umiditate, pentru a menține igiena și calitatea produselor. Este important săfii atent la toate aceste detalii, astfel încât săte asiguri căbebelușul se bucurăde o alimentație sigurăși sănătoasă. Descoperăși alte soluții pentru mesele celui mic pe carrefour.ro, la prețuri adaptate oricărui tip de buget!

  1. 1499Lei
  2. 1499Lei
  3. 899Lei
  4. 899Lei
  5. 999Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!