Penare

Profităde ofertele speciale la penarele de pe site, pentru a achiziționa produse de calitate la prețuri accesibile. Îți punem la dispoziție gamăvariatăde modele, fabricate din materiale rezistente la uzurăși cu spații suficiente pentru depozitarea tuturor ustensilelor pentru scris, desenat, colorat sau corectat.

Comandăonline un penar pentru copilul tău, simplu de pus în ghiozdanul pentru școalăsau grădiniță, alături de alte soluții pentrupapetarie. Găsești la noi penare echipate și neechipate, penare pentru băieți și pentru fete, în forme și culori adaptate vârstei și cu modele inspirate din desenele animate preferate, sau din cărți cu eroi de poveste. 

Gamăvariatăde penare pe site-ul Carrefour

Exploreazăîntreaga listăde produse disponibile, fabricate din diverse materiale. Penarele din poliester sunt cele mai ușoare și au un prețde achiziție convenabil, în timp ce penarele din bumbac au un caracter ergonomic, dar nu se comportăla fel de bine la apa sau murdărie. Cele din piele au o eleganțăaparte, dar sunt și cele mai scumpe.

În ceea ce privește compartimentele, acestea joacăun rol important în organizarea penarului și în accesul facil lainstrumente de scris și accesorii. La Carrefour găsești penare cu unul, douăsau mai multe compartimente. Cele în care se pot pune toate creioanele, pixurile și cariocile rezolvăproblema depozitării într-un mod cât se poate de practic. 

Atenție, însă, la dimensiunile acestora, pentru a încăpea fărăprobleme în ghiozdan sau geanta de scoala. Pe site-ul Carrefour, se găsesc penare de diferite dimensiuni, de la cele mai mici și compacte, pânăla cele mai mari și spațioase. Găsești la noi modele în culori vii, sau cu personaje din cărțile și desenele preferate, ce pot reflecta personalitatea copilului tău.

Alege un penar la un prețfoarte avantajos

Un penar de calitate trebuie săaibăun sistem de închidere sigur și eficient, astfel încât obiectele din interior sănu cadăsau săse piardă. Fermoarele robuste și curelele ajustabile sunt opțiuni bune pentru un sistem de închidere eficient. Datorităacestor soluții, nu existăposibilitatea ca instrumentele de scris sau cele pentru corectat săcadăîn ghiozdan.

Utilizeazăfiltrele de sortare disponibile în aceastăpagină, astfel încât săidentifici rapid cele mai bune prețuri pentru penare de școalăși grădiniță. În săptămânile ce preced începerea unui nou an, ofertele pentru rechizite se țin lanțpe Carrefour.ro! Profităde reducerile din perioada "Back to School" și alege de aici tot ce trebuie pentru cel mic.

Vezi ofertele speciale pentru gama de penare, disponibile acum pe site-ul Carrefour. Compara preturile și ordoneazămodelele astfel încât săobservi rapid care sunt cele mai populare produse din aceastăpagină. Adaugăla final în coșul tău de cumpărături cele mai practice soluții pentru școalăși grădiniță, esențiale în cadrul procesului de învățare. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!