Aparate si lame de ras

Scapăde părul inestetic de pe fațăși corp, utilizând cele mai bune aparate și lame de ras! În funcție de buget sau look-ul pe care îl preferi, poți opta atât pentru un aparat de ras de unicăfolosință, sau pentru un aparat de ras cu lame detașabile, simplu de înlocuit o datăla câteva sesiuni. Lista cu soluții pentru îngrijirea părului este cât se poate de variată!

Înainte de a finaliza aceastăcomandăonline pe site-ul Carrefour, descoperăcele mai bune oferte la gama decosmeticele pentru ras! Soluțiile de îngrijire pentru un bărbierit fin, așa cum sunt spuma de ras, gelul de ras sau aftershave-ul, nu trebuie sălipseascădin coșul tău de cumpărături, mai ales dacăpreferi aparatele de ras manuale pentru îndepărtarea părului facial. 

Aparate de ras și lame la prețuri foarte bune 

Poți achiziționa aparat de ras Gillette cu un număr variate de lame, dar și alte produse din aceastăcategorie ale unor branduri precum BIC, Philips sau Wilkinson. Aparatele de ras manuale asigurăavantajul unui cost de achiziție redus și un nivel ridicat al preciziei în îndepărtarea părului. Sunt simplu de transportat și depozitat, alături de lamele de rezervă. 

Se pot utiliza atât pe suprafața tenului, cât și pe diferite zone ale corpului. Un aparat de ras clasic, ce dispune de trei, patru sau chiar cinci lame, îndepărteazăcomplet firul de păr. Din motive de igienăevidente, este important săutilizezi câte un aparat pentru fiecare zonăa corpului. Dacăpărul facial este lung, este recomandat ca mai întâi săîl scurtezi cu untrimmer

În general, alegerea între unaparat de ras electric și unul manual depinde de preferințele personale și stilul de viață. Dacăești mereu ocupat și ai nevoie de o soluție rapidă, varianta electricăpoate fi o alegere mai bună. Dacăești mai îndemânatic, sau dacăvrei sa te bucuri de o experiențăclasică, aparatul de ras manual poate fi mai potrivit pentru tine.

Alege cele mai bune aparate de ras și lame

Dacăutilizezi un aparat de ras manual pentru bărbierit, îți recomandăm săalegi un produs cu un număr cât mai ridicat de lame. Un astfel de sistem poate îndepărta în întregime firul de păr, pentru a te bucura de un ten fin și cu un aspect îngrijit. Dacăai pielea sensibilă, utilizeazădupăbărbierit o soluție dermatocosmeticăfărăalcool, ce îngrijește și protejeazătenul. 

Existălame de unicăfolosințăpentru aparate de bărbierit și lame reutilizabile. Lamele de unicăfolosințăsunt mult mai igienice, dar și mai costisitoare pe termen lung. Spre deosebire de lamele reutilizabile, asigurăo calitate mult mai ridicatăa bărbieritului. În schimb, lamele de bărbierit pe care poți reutiliza sunt eco-friendly și asigurăeconomii semnificative. 

Curățăaparatul de bărbierit dupăfiecare utilizare, pentru a îndepărta firele de păr și alte impurități care s-au adunat pe lame și în interiorul său. Dacăutilizezi produsul și pe alte zone de pe suprafața corpului, asigură-te căalegi un produs de calitate, ideal pentru o piele mult mai delicată. Ține cont de toate aceste informații și comandăonline produsele potrivite!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!