Hrana umeda caini

Hrana umedăeste deliciul oricărui reprezentat al speciei canine. Acest tip de mâncare pentru câini de toate rasele îi permite animăluțului tău de companie săexperimenteze texturi și arome variate. De asemenea, formulele bogate în substanțe nutritive esențiale o fac deosebit de importantăpentru sănătatea sa, fie căeste pui, adult sau senior. 

Alege hranăumedăpentru câinele tău din gama noastrăde produse. Îți punem la dispoziție sortimente bogate în arome cu iz de pui, somon, vităși alte bunătăți pe care patrupedul tău le îndrăgește atât de mult. Găsești rapid producătorii de hranăumedăîn care ai încredere, pentru căam construit o listăcu branduri de top:Pedigree, Skipper, Friskies, Purina și mulți alții.

Sortimente variate de hranăumedăpentru câini

De la noi este simplu săcomanzi online seturi întregi de plicuri sau conserve cu hranăumedăpentrucaini pui și adulți, la prețuri așa cum știi căvei găsi la noi. Gama variatăde produse și simplitatea cu care le adaugi în coșul tău de cumpărături te vor convinge rapid de faptul căvarianta unei comenzi pe net este intuitivăși îți permite săeconomisești bani, efort și timp. 

Dacăești la primul tău cățelușși nu știi ce hranăsăcumperi pentru vârsta și starea sa de sănătate, îți recomandăm săceri mai întâi sfatul medicului veterinar. Pe baza unei analize amănunțite la cabinet, specialistul te poate îndruma apoi către o anumităcategorie de produse:hranăumedă,hrana uscata pentru caini, sau ambele tipuri de mâncare pentru animale. 

Ai deja un câine și vrei sărefaci stocul de hrană, pe baza recomandărilor primite deja de la veterinar? Avem aici produse pentru animăluțe de toate vârstele, inclusiv pentru pui de câteva luni, pentru căței adulți, dar și pentru patrupezi seniori. Indiferent de vârstă, hrana umeda poate fi combinatăcu cea uscată, sau cusnacksuri si recompense, în funcție de nevoile câinelui.  

Hranăumedăpentru câini la prețuri foarte bune 

Hrana umedăpentru câini are o serie de beneficii importante pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. În primul rând, ajutăla hidratare, mai ales în cazul în care câinele tău nu bea suficient de multăapă. Dacăprietenul tău are câțiva dinți lipsă, sau este prea bătrân ca sămai ronțăie hranăuscată, cea umedăpoate fi soluția ideală, pentru căușureazămasticația.

În plus, include în formulăprocente importante de proteine provenite din carne, ceea ce contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare, dar și la susținerea funcțiilor vitale ale organismului. Datorităconținutului scăzut de calorii și grăsimi, poate fi o soluție eficientăîn menținerea unei greutăți sănătoase a câinelui, prevenind obezitatea și bolile asociate acesteia.

Este important săalegi o hranăumedăcu ingrediente de calitate, fărăaditivi artificiali, conservanți sau coloranți. Proteinele de origine animală, legumele și fructele din compoziția acesteia trebuie săfie principalele ingrediente. Achiziționarea unor produse pentru nevoile animalului tău este esențială, de aceea, este important săconsulți sfatul avizat al veterinarului.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!