Trimmer facial

Un trimmer facial bun asigură o piele fină, chiar și după o zi obositoare de muncă. Cu ajutorul unui astfel de aparat pentru îngrijirea feței, te bucuri de un control deplin asupra firelor inestetice din nas, urechi și de la nivelul sprâncenelor. Mai mult decât atât, poți aranja inclusiv forma sau volumul bărbii și mustății, pentru ca părul facial să aibă un aspect impecabil.

Dacă îți dorești un trimmer care este ușor și sigur de folosit, pe care să îl poți lua cu tine inclusiv în vacanță, atunci te afli in locul potrivit. Comandă acum de pe site-ul carrefour.ro acel produs care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, la un preț cât se poate de avantajos. Vezi cum se alege corect un trimmer de bărbați, pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă: 

Gamă variată de trimmere pentru îngrijirea părului facial

Alegerea unui brand de încredere îți oferă garanția că acel trimmer pentru barbă și sprâncene este durabil și performant. Optează pentru produsele de la Philips, Remington, Panasonic sau Rowenta, pentru a te bucura de calitatea soluțiilor oferite. Selectează trimmerele în funcție de Brand și descoperă apoi mai multe informații despre modelele prezente în pagină. 

Comandă un trimmer facial adaptat tipului tău de piele, astfel încât să eviți iritațiile produse la nivel cutanat. Dacă ai tenul sensibil, vezi ce cosmetice pentru ras sunt acum prezente în ofertă și alege un produs fără alcool, cu acțiune hidratantă. Pentru îngrijirea bărbii, poți comanda un trimmer facial cu mai multe setări de lungime a firului, astfel încât să poți obține look-ul dorit. 

Este mult mai util să alegi un trimmer cu diferite accesorii, cum ar fi capetele interschimbabile pentru zone diferite ale feței, sau periile de curățare. Cu ajutorul acestora, întreaga experiență de utilizare se poate îmbunătăți. Dacă obișnuiești să dorești să călătorești mult, îți recomandăm  un model cu o autonomie bună a bateriei.

Comandă un trimmer facial de bărbați la preț avantajos

Un trimmer facial de calitate asigură precizie și confort deplin în utilizarea produsului, atribute esențiale pentru obținerea unui aspect uniform și bine definit al bărbii, mustății sau al perciunilor. Spre deosebire de un aparat de tuns, trimmerul permite o ajustare de acuratețe a părului din zona perciunilor, astfel încât să poți arăta impecabil în orice moment al zilei. 

Pentru îngrijirea sprâncenelor, utilizează trimmerul la un unghi de 45° de grade și acționează în direcția firelor de păr. Începe cu firele mai lungi și inestetice. Pentru ajustarea firelor din barbă, ține bărbia ridicată și abordează mai întâi firele cele mai lungi. Dacă îți dorești mai mult decât o simplă ajustare, poți utiliza mai degrabă un aparat de ras electric.

Pentru îndepărtarea părului inestetic din nas sau din urechi, apropie-te cât mai mult de oglindă și asigură-te că ai suficient de multă lumină, pentru a elimina fără probleme toate firele în exces. După utilizare, scoate trimmerul din priză, curățând apoi capătul și corpul aparatului, pentru că reziduurile pot afecta în timp performanțele sale. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!