Telefoane Mobile

Cum alegi telefonul mobil potrivit?

Dacăte afli în căutarea unui nou telefon mobil, trebuie săștii cănumeroși producători se luptăpentru atenția ta. Pe carrefour.ro găsești modele foarte diverse de telefoane, de la variante clasice și pânăla cele mai performante.

 

Principalele elemente pe care îți recomandăm săle iei în calcul sunt:

  • Sistemul de operare;
  • Sloturile SIM;
  • Diagonala ecranului;
  • Memoria RAM;
  • Memoria internă:
  • Numărul și tipul de camere;
  • Bateria.

 

Odatăce ai ales modelul potrivit pentru tine, te vei putea bucura de el în cel mai scurt timp deoarece îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Ce beneficii asigurăun telefon mobil?

Asemenea tabletelor, aceste dispozitive se remarcăprin portabilitate și ușurința de folosire. În plus, cu ajutorul lor poți realiza cu o singurăatingere numeroase activități. Nu doar căai posibilitatea de a-i apela pe cei dragi și de a trimite mesaje, dar un smartphone îți permite săte joci, săvizionezi filmul preferat sau chiar sălucrezi. Spre deosebire de tablete, însă, telefoanele sunt mai ușor de manipulat și mai portabile, mulțumitădimensiunilor mai mici.

 

Ce accesorii poți lua pentru telefonul tău mobil?

Îți recomandăm săîți protejezi dispozitivul alegând din gama noastrăde huse pentru telefoane mobile, dar și aplicând o folie de protecție. Pe lângăacestea, dacăoptezi pentru o pereche de căști wireless, te vei putea bucura mereu de muzica preferată. Nu în ultimul rând, elementele wearable precum ceasurile și smartband-urile sunt foarte populare, comode și au numeroase funcții.

 

Opteazăpentru telefoane mobile de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Alege cea de-a doua variantăși îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!