Imbracaminte barbati

Haine bărbați

Moda pentru barbati sufera schimbari semnificative in fiecare an sau sezon. De aceea, gama TEX disponibilăpe carrefour.ro este completatăconstant cu piese vestimentare adaptate utimelor tendințe, integrând cu succes și conceptul de sustenabilitate.

 

Pentru căvrem ca tu săfii mereu mulțumit de alegerea făcută, îți asigurăm livrarea rapidăîn orice punct Click &Collect sau în 24-72 de ore la adresa ta. Nu îți face griji:poți alege din mai multe variante de plată, în funcție de preferințele tale. În plus, poți efectua returul gratuit în limita a 30 de zile, dacăte-ai răzgândit asupra unui produs. 

 

Stiluri vestimentare pentru bărbați

Datorităelementelor sale cheie marcate prin simplitate, versatilitate și confort, stilul casual este una dintre cele mai populare și admirate tendințe vestimentare de astăzi. Deși alcătuirea unei ținute casual pare a fi simplăla prima vedere, trebuie săai în vedere o serie de factori. 

 

Îmbrăcămintea casual este definităca ceva confortabil și nu prea formal. Totuși, când vine vorba de îmbrăcămintea casual la serviciu, de exemplu, lucrurile devin puțin mai complicate pentru că, în funcție de job, ținutele tale trebuie săîndeplineascăanumite cerințe. 

 

Cum îți alcătuiești ținuta potrivită?

Blugii sunt o alternativăgrozavăpentru o ținutăcasual, indiferent de personalitatea ta. Când vine vorba de un cadru formal sau semi-formal, totuși, cel mai bine este săeviți săporți variantele decolorate, rupte sau cu accesorii. Cel mai bine este săoptezi pentru blugi cu talie înaltăîn aceste cazuri, sau chiar pentru pantaloni barbati clasici. 

 

Variantele de tricouri barbati compuse din materiale moi (de obicei naturale, precum bumbacul și inul) sunt un must-have în orice ținutăcasual, mai ales pe timpul verii. Totuși, acestea pot fi purtate și în sezonul rece, alături de paltoane sau hanorace barbati

 

Ținuta formatădin blugi clasici și o cămașăalbăeste potrivităpentru numeroase ocazii, de la interviuri de angajare, întâlniri, pânăla petreceri sau la vacanțe la plajă. Poți alege camasi barbati confecționate din diferite materiale, ținând mereu cont de sezon.

 

Ce sfaturi îți putem oferi?

Poartănumai articole de îmbrăcăminte care sunt potrivite:nu prea mari, nici prea mici, nici prea scurte și nici prea lungi. De asemenea, îți recomandăm săalegi îmbrăcăminte de înaltăcalitate pentru a te bucura de ea pentru mai mult timp. 

 

Ai nevoie de mai multe ținute pentru diverse ocazii? Un tricou alb, o cămașăalbă, o pereche de pantaloni negri sau albaștri te vor scoate adesea din impas. Albastrul închis, gri și negru sunt toate alegeri foarte bune, dar întotdeauna poți opta și pentru un strop de culoare. 

 

Dacăte afli în căutare de haine pentru bărbați, dar nu știi sigur ce săalegi, suntem siguri căpe carrefour.ro vei găsi variantele potrivite. Produsele de la noi sunt de cea mai înaltăcalitate, dar și foarte rezistente și comode. Alcătuiește-ți toatăgarderoba cu produse marca TEX și ai încredere căstilul tău este unic!

1-24 din 642 produse

1-24 din 642 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!