Frigidere

Frigiderul este un electrocasnic de mici sau mari dimensiuni, dar mai mult decât atât, un element ce nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Foarte util pentru refrigerare și în cazul unor modele, și pentru congelare, frigiderul este o investiție pe care trebuie să o faci cu multă atenție.

 

Pe site-ul nostru ai la dispoziție multiple variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Cel din urmă îți aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată.

 

Alege din gama frigidere de pe carrefour.ro și bucură-te de alimente și produse menținute mereu în cele mai bune condiții. Aruncă o privire și asupra variantelor de combine frigorifice, la fel de eficiente și de înaltă calitate. În plus, dacă îți dorești să ai alimentele menținute mereu la temperatură foarte scăzută, poți alege din lista noastră de congelatoare sau lazi frigorifice.

 

În perioada 24 mai - 31 iulie 2022, are loc campania BuyBack la Carrefour! Este o campanie limitată, deci nu ezita să folosești codul „BUYBACK120" în pagina de finalizare comandă. Astfel, vei putea renunța la un electrocasnic vechi și vei primi un voucher de 120 de lei pentru achiziția unuia nou!

 

Îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la tine acasă, întocmai pentru a te bucura de noua achiziție rapid. Dacă ai comandat produse nevoluminoase, chiar și electrocasnice mici, poți opta pentru ridicarea comenzii prin Click & Collect. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, dacă te-ai răzgândit.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!