Biciclete & Echipament ciclism

Ai de gând săpetreci mai mult timp pe bicicletă, odatăcu venirea sezonului cald? Pe carrefour.ro descoperi o mulțime de modele, precum și echipament adecvat pentru ciclism, astfel încât săpoți realiza alegeri încadrate în bugetul pe care îl deții, dar care săîți și permităpedalarea în cadrul outdoor pe care îl preferi. 

Găsești la noi biciclete de adulți și biciclete dedicate celor mici, pentru ca întreaga familie săse bucure de experiența frumoasăa mersului pe bicicletă, într-o zi cu vreme bună. Alege bicicletele potrivite în funcție de informațiile oferite mai jos, vezi lista cu accesorii și echipamente de ciclism, apoi profităde ofertele avantajoase pe care ți le punem la dispoziție!

Biciclete pentru toți la cele mai bune prețuri

Pedalatul este o activitate ce activeazăo mulțime de beneficii pentru condiția fizicăși funcțiile cognitive. Acest tip de efort fizic, depus pe diferite suprafețe și niveluri de înclinație, stimuleazăactivitatea sistemului cardiovascular, ajutăla corectarea posturii și are un rol esențial în dezvoltarea musculaturii. Mai mult decât atât, favorizeazăîmbunătățirea gândirii și are un impact pozitiv asupra capacității de memorare. 

Cea mai bunăbicicletăse alege în funcție de stilul de ciclism practicat. De asemenea, elementele sale de siguranțăreprezintăun factor extrem de important în alegerea unui anumit model, iar materialele din care este realizatăstructura sa contribuie la nivelurile de confort și manevrabilitate de care te poți bucura, atunci când te afli în șa. 

Așadar, în funcție de criteriile analizate mai sus, dar și de bugetul de care dispui, poți utiliza filtrele identificate în categoria „Biciclete”, astfel încât săobservi mai simplu anumite variante pentru ceea ce cauți. Te așteptăm cu modele pentru toate buzunarele și un mod simplificat prin care poți sorta în aceastăpaginăultimele modele adăugate!  

Biciclete și echipament de ciclism de la Carrefour 

Echiparea corectăeste esențialăatunci când mergi pe bicicletă. De aceea, la Carrefour găsești o mulțime de biciclete pentru toate categoriile de vârstă, dar și echipament de ciclism pentru diferite nevoi. De asemenea, lista cu opțiuni pentru întreținerea acesteia este una variată, incluzând soluții de îndepărtarea ruginii, degresanți pentru pinioane și multe alte produse la prețuri avantajoase. 

Cei mici vor fi bucuroși de noile biciclete pentru copii pe care le poți achiziționa acum de la noi. Asigură-le un cadru ideal pentru a învăța săpedaleze și adaugăîn coșul de cumpărături roți ajutătoare, adaptate modelului pe care l-ai identificat. Nu uita de căștile pentru siguranța capului, cotiere și genunchiere, pentru a se putea distra alături de alți puști de vârsta lor, în condiții de siguranțăoptimă.

Alege nuanța preferatăde bicicletăcu ajutorul filtrului de sortare „Culoare”. Click pe imaginea produsului de care ești interesat și descoperămult mai repede informații utile despre materialul cadrului, specificul suspensiilor și dimensiunile roților. Vezi ultimele oferte din categoria „Accesorii biciclete”și echipeaz-o pentru orice tip de aventură, pe timp de zi sau pe timp de noapte!  

1-24 din 104 produse

  1. 979Lei
    783Lei

1-24 din 104 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!