Borcane si recipiente de depozitare

Pentru ca bucătăria sădevinăun spațiu perfect funcțional, organizarea de aici trebuie săfie impecabilă. Ingredientele tale preferate, murăturile și alte bunătăți utile în procesul culinar își găsesc loc în cele mai practice borcane și recipiente de depozitare, comandate de pe carrefour.ro la cele mai bune prețuri. Astfel, zona de bucătărie devine mult mai bine organizată.

Îți punem la dispoziție seturi variate și elemente individuale de dimensiuni diferite, pentru a avea suficient spațiu la dispoziție. Iei de la noi aceste soluții utile și te asiguri căorice produs are un loc în cămară, pe rafturile din bucătărie, sau în orice alt loc în care tu ții provizii. Iatămai multe informații utile despre aceste produse, incluse în categoria Vesela de pe site-ul nostru:

Ai la Carrefour recipiente și borcane la prețuri foarte bune 

Vrei săfaci o alegere inspiratăpentru bucătărie, astfel încât săeconomisești bani? Sorteazăprodusele în funcție de ordinea crescătoare a prețurilor, sau pe baza reducerilor disponibile. Simplu și rapid, apar în paginăcele mai bune prețuri la borcane și alte recipiente pentru depozitare. Cu banii economisiți, achiziționezi apoiboluri și platouri ideale pentru casă.

Vezi cum aratăcele mai noi produse din categoria "Borcane si recipiente de depozitare" și alege-le pe cele cu dimensiuni potrivite. Ține cont de acest criteriu, pentru ca produsele sănu fie păstrate în spații prea voluminoase, ceea ce poate favoriza dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, recipientele mult prea mici pot deteriora alimentele prin comprimare și presiune.

Avem pentru tine seturi de caserole și borcane din sticlărezistentă, dar și recipiente de volume diferite, realizate din plastic și cu mânere ce asigurăo prindere bună. Alege un set în mai multe culori, astfel încât săpoți păstra evidența alimentelor în funcție de cromatică. Materialele transparente asigură, de asemenea, o mai bunăvizibilitate asupra conținutului depozitat. 

Comandăonline borcane și recipiente pentru mâncare

Spre deosebire de uncoșde pâine, sau un bol pentru servirea unei salate proaspete, produsele din aceastăcategorie păstreazăalimentele pentru intervale mari de timp. De aceea, pentru ca un conținut săîși păstreze prospețimea, dar și pentru a evita contaminarea sa, este important săalegi borcane și recipiente cu sisteme de închidere eficiente și etanșe. 

Capacele cu filet sunt cele mai eficiente pentru închiderea borcanelor de murături, zacuscă, miere sau dulceață, în timp ce capacele care au cleme de prindere sunt recomandate pentru recipiente. De asemenea, trebuie săfii atent la calitatea materialului din care sunt confecționate capacele, deoarece acestea pot fi un factor important în menținerea etanșeității.

Utilizeazăfiltrul "Culoare", pentru a alege produse în nuanțele preferate, mai ales dacăoptezi pentru un stil unitar de amenajare a bucătăriei. Nu în ultimul rând, borcanele și recipientele trebuie alese în funcție de mediul în care vor fi păstrate:frigider, congelator sau dulap. Cu alte cuvinte, materialele trebuie săreziste fărăprobleme la variații de temperaturăși umiditate.

1-24 din 129 produse

  1. 1690Lei
    699Lei

1-24 din 129 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!