Carioca

Dezvoltă-ți abilitățile artistice cu ajutorul gamei de carioci de pe site-ul Carrefour! Cautăcu multărăbdare cele mai potrivite instrumente pentru colorat și desenat din aceastăcategorie și alege apoi acele produse cu un prețpotrivit pentru dimensiunea bugetului tău. 

Comandăonline carioci de o calitate foarte bună, potrivite pentru orice desen pe care îl realizezi, indiferent de suprafața de lucru utilizată- hârtie, lemn, sticlă, metal, plăci ceramice, lut etc. Paleta cromaticădisponibilăeste una variată, pentru a-ți fi simplu săidentifici nuanțele de cariocăde care ai nevoie. Aflămai multe despre aceste soluții:

Comandăcarioci potrivite pentru proiectele tale artistice 

Cele mai bune carioci se remarcăprin intensitatea culorilor aplicate pe foile dinblocuri și caiete de desen, sau pe alte suprafețe cu care lucrezi. De aceea, sunt ideale pentru creații artistice de diferite dimensiuni, ce își pot păstra aceeași vitalitate a cromaticii pentru perioade mari de timp. 

Cariocile din aceastăgamăau raport calitate-prețfoarte bun, aparținând unor branduri apreciate pentru calitatea produselor din ofertă:BIC, Carioca, Maped, Staedtler, Jovi sau Pelikan. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs și asigură-te căalegi de fiecare datăcarioci realizate din materiale non-toxice, sigure pentru utilizare pe termen lung. 

Seturile de carioci de la Carrefour includ instrumente de scris în culori variate, pentru ca tu săpoți experimenta diferite direcții și tehnici de lucru, în cadrul procesului artistic. În funcție de preferințe, poți alege carioci cu vârf fin, mediu sau gros, permanente sau semipermanente, atât pentru schițe și desene colorate, cât și pentru proiecte de caligrafie.

Carioci la prețuri foarte avantajoase în oferta Carrefour

Nuanțele de cariocăpot fi amestecate, pentru a obține tonuri inedite. De asemenea, aplicarea lor peste nuanțele decreion colorat, sau în jurul acestora, genereazătridimensionalitate. Alege de la Carrefour carioci în culori de bază, culori pastelate și culori neon, apoi testeazădiferite combinații cromatice pentru desenele tale.

Pentru a prelungi durata de viațăa cariocilor comandate online, este important săle ții mereu într-un loc ferit de temperaturi extreme, umiditate și lumina directăa soarelui. De asemenea, păstrarea cariocilor în poziție orizontalăprevine uscarea prematurăa acestora și ajutăla menținerea unei nuanțe intense pentru o perioadăîndelungată. 

Dupăutilizare, asigură-te căpui bine capacul fiecărei carioci, astfel încât vârful sărămânăîntr-o condiție cât mai bunăpentru desenat și colorat. În cazul în care acesta este murdar sau înfundat, poți utiliza o bucatăde hârtie absorbantăsau un șervețel, pentru a îndepărta simplu și rapid murdăria de pe suprafața sa.

 1. 1690Lei
  1590Lei
 2. 1690Lei
  1590Lei
 3. 1690Lei
  1590Lei
 4. 1490Lei
  1390Lei
 5. 1490Lei
  1390Lei
 6. 1490Lei
  1390Lei
 7. 1690Lei
  1590Lei
 8. 1490Lei
  1390Lei
 9. 1690Lei
  1590Lei
 10. 1690Lei
  1590Lei
 11. 1690Lei
  1590Lei
 12. 1690Lei
  1590Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!